Rendezvénysátrak
Rendezvény
Exkluzív sátor
Exkluzív sátor
Kéthajós sátor
Kéthajós sátor
Exkluzív sátor
Exkluzív sátor
Szolgáltatásaink
Egyéb szolgáltatásaink
Hírek
Youtube Videók
3D-s panorámakép
Gondolatok 2020-ról2021. 01. 12.
A 2020-as év a rendezvények szempontjából rendkívül bizonytalan időszakot hozott. Soha nem gondoltuk, hogy szolgáltatóként olyan helyzetbe kerülhetünk, hogy teli lennénk megrendelésekkel, de törvény tiltja, hogy dolgozhassunk. A március közepén bevezetett rendezvénytilalom fölborította az addigra már markánsan kirajzolódó munkatervünket. Ügyfeleink sorra jelezték, hogy az esküvőket, családi- és céges rendezvényeket elhalasztják vagy az év második felére, vagy a következő évre. Az évente fix időpontban tartandó fesztiválokat és egyéb eseményeket pedig a rendezők kénytelenek voltak teljesen törölni. Örvendtünk az ügyfeleinkkel együtt, amikor június 1-vel a lakodalmak 200 főig újra indulhattak. Azok az ifjú párok, akik kockáztattak és a júniustól kezdődő időszakra nem mondták le a tervezett esküvőjüket, szerencsésen megtarthatták. Sokan pedig a halasztani jelzett lagzikat is gyorsan megpróbálták visszaszervezni az eredeti időpontra, ha még egy mód volt rá. Ennek köszönhetően legalább a nyári-őszi szezon mozgalmas lehetett újra. Kompenzálta némiképp a kiesést még, hogy több cég a vírushelyzet miatti biztonságos távolságtartást padlózott sátraink hosszú távú igénybe vételével biztosította dogozói számára. Emellett néhány szabadtéri egyházi rendezvényen is oldalfal nélküli sátraink védték a résztvevőket az időjárás viszontagságaitól. Ügyfeleinkkel együtt csak bízni tudunk abban, hogy a nehézségektől megerősödve, újult energiákkal folytathatjuk a közös munkát, amint biztonságossá válik újra a rendezvények megtartása. A 2020-as évi fotóink megtalálhatók még facebook felületünkön is: www.facebook.com/satorrent

Képek 20192020. 01. 11.
2019-ben munkáink túlnyomó részét az esküvők és egyéb családi rendezvények tették ki, emellett bálokat, számtalan céges rendezvényt, fesztivált, kiállítást, konferenciát és települési rendezvényt szolgáltunk ki minőségi sátrainkkal és rendezvényeszközeinkkel.Újdonságként pagodasátrakkal bővítettük kínálatunkat, amelyek csakhamar kedveltté váltak ügyfeleink körében. Visszatérő és új megrendelőink, érdeklődőink a weboldalon kívül facebook felületünkön www.facebook.com/satorrent

is rendszeresen láthatnak ízelítőt fotókkal, információkkal munkáink egy részéről. Ezúton is köszönjük ügyfeleink bizalmát, a továbbiakban is teljes körű kiszolgálással állunk rendelkezésükre!
5x5-ös pagoda sátrak2019. 08. 09.
Vadonatúj 5x5-ös pagoda sátrakkal bővítettük kínálatunkat. 25 négyzetméteres alapterületével tökéletes választás kerti partikra, családi és céges rendezvényekre. Vízmentesen összeépíthetők egymással, vagy akár rendezvénysátrainkkal is.
Információ2019. 01. 08.

Tisztelt látogató!

A 2018-ban és azóta készült fotóinkat naprakészen megtalálja a Facebook oldalunkon: www.facebook.com/satorrent

Friss információkért likeolja oldalunkat és ha tetszett, ossza meg ismerőseivel is!

Üdvözlettel: a Sátorrent csapata

Fotógaléria 20172018. 01. 17.
2017 a rendezvények éve volt, a korábbiaknál is több megrendelést kaptunk, esküvőkre és más családi ünnepekre, céges rendezvényekre, fesztiválokra, bálokra vették igénybe hófehér, panorámaablakos rendezvénysátrainkat, minőségi, elegáns rendezvényeszközeinket és szolgáltatásainkat. Több új eszközzel is bővítettük kínálati palettánkat, így már bérelhetők voltak hűtő-fűtő mobilklímák, gázüzemű hőlégbefúvók, valamint a Glória hotelporcelán étkészletünket is gazdagítottuk például levescsészékkel és speciális tálaló-kiszedőeszközökkel. Dekorációs kellékeink kínálata is folyamatosan bővült. Hisszük, hogy igényes, pontos, korrekt munkánknak köszönhető, hogy visszatérő partnereink újabb és újabb megbízásokkal tiszteltek meg bennünket és új ügyfeleink listája is gyarapodott az elmúlt évben.
Fotógaléria 20162017. 01. 24.
A Sátorrent minőségi sátrai és rendezvényeszközei 2016-ban is népszerűek voltak esküvők, családi-, céges- és települési rendezvények, fesztiválok hátterének biztosítására. A hófehér, panorámaablakos sátrak rendelhetők voltak padlózattal, az alkalomnak megfelelő hosszú- vagy körasztalos berendezéssel, dekorációval, textilekkel,színpaddal, fűtőtestekkel, hangulatvilágítással. Más méretű kiegészítő sátrainkat szívesen vették igénybe kisebb létszámú családi összejövetelekre, emellett alkalmasak voltak főző-vagy tálalósátornak, céges rendezvényeknél árusításra is. Ceremóniasátrunk helyszíni szertartások elegáns keretét adta, a nagy pillanatokat pedig drónos felvételekkel is megörökítettük. Több esetben bérelték eszközeinket sportcsarnokban megtartott fogadások, bálok alkalmára is, az asztalokat, székeket, terítéket elegáns textilekkel, dekorációval kiegészítve alakítottuk a környezetet is igazán ünnepivé.
Fotógaléria 20152016. 08. 16.
Mottónk 2015-ben is a minőség, pontosság és igényesség maradt. Különböző méretű sátrainkkal a rendezvények teljes skáláját ki tudtuk szolgálni a 20-30 fős baráti összejövetelektől a keresztelőkön, esküvőkön át a települési- és céges rendezvényeken keresztül a legnépesebb fesztiválokig. A sátor előnye, hogy bárhol fölállítható, akár közvetlenül más építmény mellé is, dekorációval,alkalomhoz illő berendezéssel pedig igazán egyedivé tehető, akár saját kertjében, udvarán fogadhatja vendégeit az igény szerint fölépített hófehér sátorban. A mérete - akár két- vagy többhajósra építve - igazodni tud a terület méretadottságaihoz. Csak tetővel és hátfalla szerelve színpadfedésként is alkalmas. Kiegészítő szolgáltatásként padlózatot, körasztalokat, székeket, vagy sörpadokat, textileket, étkészletet, dekorációt, fűtést és egyéb szükséges eszközöket is kínálunk a teljes körű lebonyolításhoz. Vállalunk rendezvényéről drónos légi felvételek készítését is professzionális technikával. Fotóink között böngészve Ön is meggyőződhet eszközeink kiváló minőségéről!
Fotógaléria 20142015. 01. 08.
Újdonságok, kedvezmények, elegancia, izgalmas megoldások jellemezték a 2014-es évet a Sátorrent életében. Eszközparkunk új méretű sátorral, körasztalokkal, székekkel, székszoknyákkal és új kiegészítőkkel bővült, egyre többen vették igénybe dekoráció szolgáltatásunkat is. Nagy számban visszatérő régi ügyfeleink megelégedettsége és új megbízóink elismerése fémjelzi munkánk színvonalát. Folyamatos kedvezményeinkkel még vonzóbbá tesszük ügyfeleink számára azt a lehetőséget, hogy a minőségi szolgáltatás emelje rendezvényeik fényét.
Fotók 20132015. 01. 08.
Sátrainkkal, eszközeinkkel a 2013-as évben is a rendezvények széles palettáját szolgáltuk ki. A családi ünnepektől a cégek, intézmények, alapítványok,önkormányzatok, egyházak rendezvényein át a fesztiválokig a legváltozatosabb létszámú,eleganciájú és eszközigényű megbízásokat kaptunk régi és új ügyfeleinktől. Ahogyan a fotók és megrendelőink visszajelzései is tükrözik, minden alkalommal a legkiválóbb színvonalon valósítottuk meg ügyfeleink elképzeléseit. Folyamatosan bővülő eszközparkunk és szolgáltatásaink rugalmasan igazodnak a piac igényeihez.
Pontyhorgász Napok sátorban2013. 02. 02.

Immár hetedik alkalommal rendezte meg a Pontyhorgász Napokat a kiskunhalasi Haldorádó Centrum február első hétvégéjén. A háromnapos rendezényre az idén is fűtött rendezvénysátrunkat vették igénybe, amelyben a februári hideg időjárás ellenére kényelmesen, otthonosan fogadhatták az ide érkező sok száz vendéget. A szervezők a programokhoz használt kivetítő miatt célzottan teleponyvás oldalelemekkel rendelték a sátrat, a kellő fényt a tartozékként biztosított lámpákkal tudták szabályozni. Az előadók és szakmai bemutatók számára fa szerkezetű színpadot álítottunk, a látogatók pedig padpárnákkal kényelmessé tett ülőpadokon foglalhattak helyet.

A rendezvény sikeréhez a színvonalas, tartalmas programok mellett a sátorban teremtett megfelelő körülmények is nagyban hozzájárultak.  

Szakmai nap Cegléden2012. 12. 07.

Szakmai napra érkező ügyfelek vendégül látására szolgált az a 90 négyzetméteres sátor, amelyet Cegléden állítottunk fel a vállalkozás irodaépületének parkolójában. A burkolt terepen nem volt szükség padlózatra. A sátorban táblaasztalokra került a svédasztalos teríték, a vendégek fehér körabroszokkal leterített koktélasztaloknál fogyaszthatták el az ételeket, italokat.

A hideg téli időjárás ellenére a fűtött sátorban kellemes hőmérséklet fogadta a szakmai nap résztvevőit.

Duna-parti sátor Kalocsán2012. 10. 06.

Fanasztikus panorámával a Dunára néző teraszon került felállításra lakodalom céljára randezvénysátrunk egy kalocsai étterem területén. A nagy létszámú rendezvény vendégeinek leültetéséhez az épület kicsinek bizonyult, így a belső teremmel összenyitva a sátorral nagyobbítottuk meg a teret, amelyet padlózattal burkoltunk. A panorámaablakokon át csodálatos kilátás nyílt a kék Dunára, az elegáns dekoráció és teríték is párosult az ünnepi hangulathoz.  

Céges nap Törökszentmiklóson2012. 09. 15.

Fesztiválnapon látta vendégül dolgozóit egy fennállásának évfordulóját ünneplő törökszentmiklósi cég. A gyár területén épített óriás rendezvénysátorban asztalok-padok álltak rendelkezésre vendéglátással, a sátor melletti területen pedig színpadi programok és egyéb időtöltési lehetőségek kínáltak tartalmas kikapcsolódást.

Sátor osztálytalálkozóra2012. 09. 15.

Osztálytalálkozóra is kényelmes, kellemes környezetet teremthet a sátor. Előnye, hogy bárhol felállítható, a létszámhoz tud igazodni a mérete, otthonos környezetben, szabadon bulizhatnak az egykori iskolatársak újra együtt.

Partysátor Kecskemét főterén2012. 09. 08.

Alternatív hajtású járművek bemutatkozó fesztiválján céginformációs sátorként használták 6x3-as partysátrunkat. Mivel a főtér burkolatát nem lehetett megfúrni, a sátor rögzítése súlyozással történt.A sátor oldalponyvái közül csak a hátfalat kérték feltenni, amely háttérként és szélárnyékolóként szolgált.

Missziós sátor Balatonszemesen2012. 08. 25.

Missziós sátor céljait szolgálta immár ötödik alkalommal kéthajósra épített sátrunk a Balaton-NET ötnapos fesztivál rendezvényén. Helyet kaptak benne a missziós kiállítók, valamint a gyülekezetek rendezvényei is.

Rendezvény Kunszentmárton2012. 08. 18.

Augusztus 20-ai rendezvényre bérelt 300 négyzetméteres sátor állt Kunszentmárton városközpontjában. A színpad szomszédságában a programok résztvevőinek vewndéglátását szolgálta.

Sátras lakodalom2012. 08. 18.

Ízlésesen, fényekkel és textilekkel díszített, kényelmesen berendezett sátor fogadta a rendezvény vendégeit a padlózott panorámaablakos sátorban. A berendezés elegánsan egyszerű, hosszú asztalokkal, padokkal, hófehér abroszokkal és padleplekkel volt takarva. A sátor mellett az árnyas fák alatt koktélbár és elegáns, földig érő abrosszal borított könyöklőasztalok várták a vendégeket.

Sátor a tanyán2012. 08. 14.

Fergeteges hangulatú lakodalom zajlott sátorban külterületen. A panorámaablakos hófehér, padlózott sátor elegáns, kényelmes kereteket nyújtott a vendégsereg számára. A vidám színű dekorációval, fényekkel díszített beltérben ízlésesen terített asztaloknál zajlott a vacsora. A padlózott tánctéren aztán hajnalig ropta a vendégsereg a táncot.  

Sátor a Kurultajon2012. 08. 10.

A Kurultaj rendezvényén vendéglátást szolgált az a 120 négyzetméteres sátor, amelyet Bugacpusztán állítottunk fel. A pusztai környezetben kényelmes, kellemes környezetet teremtett az ételre-italra vágyó, megfáradt vendégeknek, óvta őket a széltől és menedéket találtak alatta a nap égető sugaraitól, vagy az eső elől is.

Sátor a Vadászház udvarán2012. 08. 04.

Ezúttal egy vadászház udvarán került felállításra a sátor. A homokos terepet padlózat tette alkalmassá a rendezvényre. A sátor textil és fénydekorációval kellemes, otthonos környezetet nyújtott. A zenekar színpadon foglalt helyet, a vendégeket pedig hosszú asztaloknál, párnázott padokon ültették le.

Olimpiai sátor Cegléden2012. 07. 27.

Az Olimpia idejére szurkolói sátor került felállításra Cegléd főterén. A parkos területen, árnyas fák között álló építményben óriás kivetítőn nézhették a szurkolók az élő közvetítéseket az Olimpia helyszínéről. Az asztalokkal, ülő alkalmatosságokkal berendezett sátorban ételek, italok fogyasztására is lehetőség nyílt.

Sátor a parkban2012. 07. 21.

Fás, parkos területen, csodálatos természeti környezetben, sátorban zajlott a lakodalom. A hófehér, panorámaablakos sátor kényelmes, elegáns, otthonos keretet adott a rendezénynek. A színes dekoráció vidámmá varázsolta a környezetet.

Esküvő a Budai várban2012. 07. 14.

A Budai vár területén található patinás étterem udvarán állt sátrunk egy elegáns esüvő színhelyeként. A borostyánnal befutott kőfalak között gyönyörű volt a hófehér, panorámaablakos, kéthajós sátor, amelyet körasztalokkal rendeztek be, dézsás növények és világító kandelláberek tették még hangulatosabbá a környezetet. A zenekart színpad emelte ki, körülöttük a tánctér méhsejt padlózattal volt kirakva.

A polgári szertartás is a patinás udvaron zajlott, ennek elegáns keretet adott a hófehér 6x3-as partysátor, amelyhez színes szőnyeg vezetett bevonuló útként, virágszirommal terítve.

Esküvő olasz módra sátorban2012. 07. 07.

Olasz stílusú dekorációval különleges hangulatúvá vált a sátor. Az egyedi hatást a szárított levendula illata, a csipkék és különleges tárgyak mellett az a szabad tér is növelte, amelyet a sátor mellett táncra használtak, a szabadban elhelyezett, párnákkal kényelmesített szalmabálákon a fáradt vendégek megpihenhettek.  A kivetítőn az ifjú pár kedvenc klippjei pörögtek. 

Kéthajós sátor az iskolaudvaron2012. 06. 30.

A rendezvénysátor előnye, hogy bárhol fölállítható, például egy iskola udvarán is. Méretével igazodni tud a rendezvény létszámához, nagyobb sátor esetében kéthajósra építést szoktunk alkalmazni, ilyenkor két sátrat építünk egymás mellé, a találkozási oldalukon egybenyitjuk a belterüket, a tetőrészeket pedig egy speciális vízzáró elemmel összekötjük, amely az esővíz elvezetését szolgálja.

Az alkalmazott padlózat nem csak a praktikusság célját szolgálja, hanem elegáns, szép felületet is ad.

A sátor beltere dekorációval, fényekkel, berendezéssel, textilekkel az eseményhez illően elegánssá, otthonossá tehető.

Esküvő a kastélykertben2012. 06. 24.

Szentiván éjszakáján tartott esküvő színhelye volt Dégen a Festetics-kastély kertjében felállított sátor. A kastélykertben lévő belső tó közepén egy szigeten állt a padlózattal burkolt sátor, a patinás kerti lak épülete mellett. A misztikus éjszakán csak fáklyák és lampionok világítottak.

Padlózat a FIFA konferencián2012. 05. 26.

Kültéri helyszín burkolására szolgált méhsejt padlózatunk a Hungexpo területén rendezett FIFA konferencián. A hatszögletű burkolóelemek praktikusan képesek követni a tereptárgyak vagy építmények vonalát, a szegőelemekkel pedig a lerakott felület széle egyenessé tehető. A padlózat bármilyen terepen egyenletes, esztétikus, praktikus, jól tisztítható felületet biztosít.

Fesztiválsátor Dunaújvárosban2012. 05. 26.

Települési fesztiválon vendéglátás céljait szolgálta az a sátor, amelyet a Duna parti fesztiválterületen állítottunk fel. A sörasztalokkal berendezett részében étellel, itallal szolgálták ki a vendégeket. A padlózattal burkolt kávézó részben kávéházi asztaloknál ülhettek le frissítőre, a drapériával leválasztott térben pedig lehetőség nyílt arra is, hogy üzleti ügyfelek nyugodt, kellemes környezetben tárgyalhassanak.

Sátor a hegyen2012. 05. 12.

Páratlan panorámájú helyen, egy kisebb hegy tetején, egy borház udvarán állt a sátor, ahonnan a Balaton és az azt övező táj szinte teljes terjedelmében belátható volt. A szomszédos kápolna méltóságteljesen vigyázta a helyet, ahol a padlózott, panorámaablakos hófehér sátor méltó keretet adott egy elegáns rendezvénynek.

Családi nap Rétságon2012. 05. 09.

Üzleti sikereit köszönte meg a cég dolgozóinak egy családi nap keretében, amelyhez újra a rendezvénysátrunkat vették igénybe. A programokat így az időjárás viszontagságaitól mentesen, zavartalanul élvezhették.  

Ballagási buli sátorban2012. 05. 05.

Népes család számára biztosított helyet otthoni környezetben ballagási bulira a 120 négyzetméteres rendezvénysátor. A családi ház udvarán felállított sátor beltere és előtere méhsejt padlózattal lett kirakva, amely a vendégek kényelmét is szolgálta, de a füves területet egyenletessé, pormentessé téve alkalmassá tette a táncra is. A hófehér sátrat pasztell színű textilekkel, fényfűzérekkel, fényfüggönyökkel, élővirág dekorációval varázsoltuk vidámmá, otthonossá, a vendégek padpárnával, hófehér padlepellel takart padokon kényelmesen foglalhattak helyet a terítetett asztaloknál. A svédasztalos kiszolgálást a hófehér terítőkkel, asztalszoknyákkal felöltöztetett büféasztalokról biztosítottuk, az ételeket melegentartó edények, az italokat hűtővitrinek, hűtőszekrények tartották frissen. A bulihoz a zenét hangosító berendezés szolgáltatta. 

Céges rendezvény Rétságon2012. 04. 19.

A cég elért gazdasági sikereit prezentálta és fogadást adott partnerei számára a 120 négyzetméteres rendzvénysátrunkban, amelyet az irodaépület mellett állítottunk fel térkövezett területre. A catering számára egy 6x3-as sátor szolgált.

Haldorádó Napok sátorban2012. 02. 04.

Második alkalommal vette igénybe rendezvénysátrunkat a Haldorádó Team szakmai napok rendezvénysorozatára Kiskunhalasra. A február eleji alkalomra csütörtökön még ragyogó napsütésben és plusz 10 fokban állítottuk a 120 négyzetméteres sátrat, amelyet párnázott ülőpadokkal rendeztünk be, a szakmai előadások céljára pedig színpadot állítottunk. A rendezvény idejére viszont bekeményített a tél, félméteres hó zúdult le két nap alatt. A bérlők azonban komolyan vették az üzemeltetési előírásokat és folyamatos fűtéssel tartották a szükséges belső hőmérsékletet, így a sátor tetőzetére hulló hó azonnal elolvadt, nem rakódott rá és nem okozott veszélyhelyzetet, vagy károsodást, ezzel együtt a résztvevők is kellemes, fűtött helyen vehettek részt a szakmai programokon.  

Esküvő Kiállítás a Sportarénában2012. 01. 28.

Egy 60 négyzetméteres sátrat állítottunk fel a Budapest Sportarénában megrendezett Esküvő Kiállításon belső dekorációval és berendezéssel. A sátor nem bemutató célra tartott termék, hanem a mindennapokban használt sátraink egyik eleme, az érdeklődők a helyszínen valósan meggyőződhettek a termékeink minőségéről. A belterében dekorációs és berendezési lehetőségeket mutattunk be, valamint egyéb eszközeinket (padlózat, bútorzat, étkészlet, textilek, stb) is megtekinthették, valamint hasznos információkkal szolgáltunk az esküvőjüket tervező pároknak a sátras rendezvények megszervezéséhez, lebonyolításához. A sátor és a berendezés is nagy sikert aratott.

Lakodalom Erdélyben2011. 10. 07.

Magyarok lakta erdélyi falu bensőséges eseményét szolgálta ki rendezvénysátrunk. A kultúrház udvarán álló lakodalmi sátor dekorációjában a piros, fehér, zöld szín tükröződött. Az asztalainkra fehér abroszt és bordó középfutó terítőt raktunk, a székeket helyben oldották meg, nem a mi termékünk volt. Bár a terep betonozott volt, a táncteret praktikusan padlózni kérték. A főasztalt asztalszoknyával és félkörasztallal tettük különlegesebbé. Az őszies hideg éjszakában a sátrat gázterasz hőkendelláberek melege tette kellemessé, otthonossá.

Rendezvényeszközök lakodalomra2011. 09. 30.

Rendezvényeszközökkel szolgáltunk ki lakodalmi vendégsereget, textilek, fénytechnika, étkészlet, poharak és egyéb kellékek révén.

Titkolt esküvő sátorban2011. 09. 29.

Szülinapi bulira hívták a vendégeket, akik csak ott tudták meg, hogy egyben esküvő részesei is lehetnek. A magánbirtokon gyönyörű környezetben egy tó partján állt a panorámaablakos sátor, amely a kézfogónk is ideális színhelyévé vált.

Sátor a művésztelep udvarán2011. 09. 24.

Tánctérként funkcionált az a sátor, amelyet a tihanyi Művésztelep udvarán állítottunk fel. A lakodalmi vendégsereg az épület termében fogyasztotta el az ünnepi vacsorát, a mulatság színtere viszont az épülethez szorosan illeszkedő sátor volt.

Nemzetközi kempingtalálkozó sátorban2011. 08. 30.

Jubileumi nezetközi kempingtalálkozó céljait szolgálta az a 600 négyzetméteres ikersátor, amelyet Pápán a Várkert Termálkempingben állítottunk. A sátor egyik hajója a vendéglátás célját szolgálta, míg a másik felében a színpadi és egyéb programok zajlottak.

Sátor a lovastanyán2011. 07. 23.

Családi ünnepre szolgált vendéglátás céljára az a sátor, amelyet egy lovastanyán álítottunk fel. A homkos talajon jó szolgálatot tett a padlózat is.

Aratófesztivál sátorban2011. 07. 15.

Nagyszabású Arató Fesztiválnak adott helyet a Kunszentmárton főterén felállított rendezvénysátor. A sátorban a programoknak és a vendéglátásnak is jutott hely.

Salsa Fesztivál Cegléd2011. 07. 14.

Sátrakat, táncparkettet, színpadelemeket biztosítottunk a Ceglédi Termálfürdőben hagyományosan megrendezésre került Salsa Fesziválra.

Szülinapi meglepetés2011. 06. 13.

Teljes titokban, meglepetésként szervezte meg egyik barátunknak a párja a szülinapi partit. A sátrat akkor állítottuk fel, amikor az ünnepelt már elment dolgozni. A füves területre padló is került, körasztalokkal, székekkel rendeztük be, textilekkel, dekorációval tettük még kellemesebbé. A remek koranyári időben a sátrat összenyitottuk a kerttel. Mire az ünnepelt hazaért, a sátrat már vendégek népesítették be, valódi meglepetést sikerült szerezni neki.

Gyermeknap sátorban2011. 05. 27.

Egy gyermekekért munkálkodó alapítvány szervezett nagyszabású Gyermeknapot Bugyiban. Gyermekek és szülők együtt élvezték a színes programokat, amelyeknek a sátor adott megfelelő helyet, kiküszöbölve az időjárás hatásait. A földes terepen pormentes, stabil járófelületet biztosított a sátorban a padlózat.

Tűzoltók ünnepe sátorban2011. 05. 13.

A szolnoki tűzoltók ünnepeltek az evezőspálya zöldterületén felállított rendezvénysátorban. Az évfordulós ünnepséget az előző évről halasztották el, mivel akkor az árvíz miatt a teljes állománynak készültségben kellett lennie. Ezúttal semmiféle természeti körülmény nem zavarta meg az ünnepet.

Pünkösdi sátor a kempingben2011. 05. 07.

Pünkösdi Kempingtalálkozó rendezvényét szolgálta az a rendezvénysátor, amelyet a Tisza-Parti Termálkempingben állítottunk fel Tiszakécskén. A sátornak köszönhetően fedett helyen, az időjárás hatásait kizárva lehetett megtartani az előre tervezett színes programokat.

Szülinap a tóparton2011. 05. 07.

Születésnapi parti helyszínéül szolgált sátor egy horgásztó partján. A padlózott, panorámablakos sátor elegánsan simult a természetes környezethez, az ünnepeltet - lévén szenvedélyes horgász - stílusos dekorációval lepték meg a barátai.

Nívódíj átadás Szegeden2011. 04. 12.

Építészeti Nívódíj átdás vendégeinek szolgált fogadótérként a sátor Szegeden a Tisza partján.

Cégavató Jászberényben2011. 03. 25.

Egy koreai világcég telephely megnyitójára állt a padlózott sátor Jászberényben. Virág és textil dekoráció dízítette, a vendégek fogadására koktélasztalok álltak rendelkezésre.

V. Haldorádó Napok2011. 02. 04.

Sátorban zajlottak az V. Haldorádó Napok rendezvényei Kiskunhalason. A fűtött térben kellemes környezetben, párnázott padokon ülve hallgathatták az előadásokat, nézhették a szakmai bemutatókat a vendégek.

Záróbuli Pápán2010. 10. 23.

Évadzáró kempingtalálkozón közösségi helyként és rendezvényhelyszínként szolgált az a 300 négyzetméteres sátor, amelyet Pápán a Várkert Termálkempingben álíltottunk fel. A sátor főhelye a 42 négyzetméteres, fa szerkezetű, körben drapériával övezett színpad volt, amelyen az ünnepségek, programok zajlottak. Háttérként és az öltöző válaszfalaként is szolgált az a drapéria, amely a színpad mögött függött. A sátor másik része a közösségi tér és vendéglátás helyszíne volt, sörbár, valamint melegkonyhás büfé üzemelt benne. Az ételek sütése-főzése a fősátorból átjárható, az mellé állított konyhasátorban zajlott.  

Agrár nap a sátorban2010. 10. 14.

Második éve visszatérően szakmai napra vette igénybe sátrunkat egy agráripari cég. A szakmai rendezvényen konferencia, kiállítás és a résztvevők vendégül látása céljára szolgált a csarnoképülethez hozzátoldott kéthajós sátor. A vendégek koktélasztaloknál fogyaszthatták el a frissítőket. A kellemes hőmérsékletet a gázterasz fűtőtestek biztosították.

Sátor a kertben2010. 10. 09.

Családi összejövetel céljára állítottunk sátrat egy ház kertjében, az udvari medence mellé. A vendégek fehér abrosszal takart hosszú asztaloknál padokon ültek, amelyeket ülőpárnák és hófehér padleplek tettek kényelmessé, elegánssá. A tálalóasztalra asztalszoknya is került. A szeptemberi napon jó szolgálatot tett a sátorban a gázterasz fűtés.

Sátor a parkolóban2010. 09. 25.

A Lakótelepi Napok rendezvénysorozat helyszínén állt az a 90 négyzetméteres sátor, amely nappal vendéglátóhelyként, éjjel pedig diszkó bárjaként üzemelt egy kiskunfélegyházi bávásárlóközpont parkolójában.

Kiállító sátor Cegléden2010. 09. 17.

A Cegléd városában hagyománynak számító Kossuth Napok rendezvénysorozat keretében mutatkozott be a helyi Termálfürdő és a Moho Bár, erre szolgált kiállítóhelyként a főtéren felállított rendezvénysátor. A látványosan berendezett, hangulatosan dekorált rögtönzött helyszín vonzotta a látogatókat.

Ikersátor lakodalomra2010. 09. 18.

Kéthajósra épített ikersátor szolgált lakodalmi sátorként és egyéb rendezvényeszközöket is cégünk biztosított egy 350 fős menyegzőhöz. A sátrat padlózat tette elegánssá és praktikussá a feltöltött terepen. A vendégek ültetésére a 70 cm széles asztallapú hosszú asztalok és padok szolgáltak, az asztalokra fehér abroszok és pezsgő színű középfutó terítők, a padokra ülőpárnák és hófehér padleplek kerültek. A teríték fehér Alföld porcelán étkészlettel nagyon elegánsan mutatott. A főasztalt félkörasztal és az azon is körbe futó asztalszoknya tette különlegessé. A főasztal háttere pezsgő színű drapériával, fényfüggönnyel és organzával volt díszítve. A svédasztalokat szintén fehér asztalszoknyák tették elegánssá. A meleg ételek tálalására kiválóan alkalmasak voltak a melegen tartó chafingek. A hűvös éjszakán kellemes hőmérsékletet biztosítottak a sátorban az inox kivitelű gázterasz fűtőtestek, a tánctér felett pedig hangulatos fényt árasztottak a fényfűzérek. A zenekar számára praktikus és kényelmes volt az elemenként igény szerinti méretre állított színpad. A külső térben szabadtéri reflektorokkal megvilágított volt a parkoló és a sátor környéke is. A nagy létszámra tekintettel jó szolgálatot tettek a kültéri mobil szemétgyűjtők is úgy a mosdók mellett, mint a konyhasátor környékén.

Sátrak a Ferrari Challengen2010. 09. 04.

Második alkalommal is cégünk rendezvénysátrai biztosították a Ferrari Challenge rendezvény háttértechnikájának nagy részét a Hungaroringen. Több helyszínen, különböző méretű sátrakat állítottunk fel, amelyekben különböző programok zajlottak.

Beach a sátorban2010. 08. 27.

A Moho Bár szezonzáró buliját rendezték meg abban a 90 négyzetméteres sátorban, amelyet a Bár beach teraszát lefedve állítottunk fel a ceglédi Aquaparkban. A Bárt és a hozzá épített, gázterasz fűtőtestekkel bemelegített sátrat összenyitva biztosított volt a vendégek számára, hogy a hűvösebb augusztusi éjszakán is nyári hangulatban mulathassanak a záróbulin.   

Sátor az Onkológia kertjében2010. 08. 26.

Több éve visszatérő rendezvényre, céges családi napra állítottunk sátrat Budapesten az Onkológiai Intézet kertjében. A 150 négyzetméteres sátorban zajlott a fő program, körülötte több kisebb pavilonban pedig a sütés-főzés. A sátrat a cateringes cég rendezte be.

Esküvői sátor a Duna-parton2010. 08. 21.

Egy Duna-parti létesítmény folyóra néző udvarán került felállításra a hófehér, panorámaablakos sátor egy nagy létszámú lakodalomra. A helyszín érdekessége az volt, hogy a 36 méter hosszú sátor nagyobbik része egy régebbi betonozású területen állt, egy harmada viszont átnyúlt az új betonozású kézilabdapályára. Míg az előbbi terepenen nem volt akadálya a fúrással rögzítésnek, addig az utóbbi részen csak súlyozással lehetett rögzíteni a sátor lábait. A súlyokat - lábanként 750 kg-ot - a bérlő biztosította.

Sátor a félszigeten2010. 08. 20.

Balatonszepezden egy kempingben a vízbe nyúló félszigeten állt sátor kempingtalálkozó rendezvényre. A hófehér, panorámaablakos sátor gyönyörű látvány volt nappal és kivilágítva éjjel is, úgy a vízről, mint a part távolabbi pontjairól. A sátorban elegáns színpad állt rendelkezésre a változatos programok lebonyolítására.

Egyházi rendezvény sátorban2010. 08. 17.

Négy éve visszatérően cégünk rendezvénysátrait veszik igénybe a Balatonszemesen megrendezett nemzetközi Egyházi Konferenciára. A korábbi években kéthajósra építve egy helyszínen kérték felállítani a 600 négyzetméteres óriássátrat, az idén viszont a programok jellege miatt kétfelé választva, a megszokott helyre 390 négyzetméter, az új helyszínre pedig 210 négyzetméter került.

Lakodalom a tóparton2010. 07. 31.

Ahogy azt a fiatal pár megálmodta, a vízben tükröződő lemenő nappal a háttérben mondhatták ki a boldogító igent a balatoni stégen és a tó partján felállított lakodalmi partysátorban láthatták vendégül e jeles napra meghívott rokonaikat, barátaikat. Örömünkre szolgált, hogy a sikeres rendezvényhez cégünk biztosíthatta a padlózva felállított sátrat. A nagypapa féltve őrzött örökzöld bokrai is megúszták a kivágást, mivel a praktikus, sejt alakú padlólapok lehetővé tették, hogy a bokrokat is beépítsük a sátorba, így még természetesebbé téve a dekorációt.  

Esküvő az erdő közepén2010. 07. 31.

Három napos, romantikus erdei lagzi technikai hátterét biztosítottuk rendezvénykellékeinkkel egy somogyi erdészház melletti területen. A fotók jól mutatják, hogy a semmi közepén micsoda elegáns, kellemes környezet terenthető a megfelelő eszközökkel.

Szakmai nap sátorban2010. 07. 21.

Második éve visszatérően sátrunkat vette igénybe egy kiskunfélegyházi cég a szakmai napi rendezvényének kényelmes, kellemes, elegáns lebonyolításához. A földes terepen felállított sátrat padlózattal burkoltuk, hosszúasztalokkal, padokkal rendeztük be, a padokon párna is szolgálta a vendégek kényelmét. A sátor a szakmai prezentációknak is helyszínül szolgált, ugyanakkor a résztvevők vendégül látására is lehetőséget biztosított.

Salsa Fesztivál a strandon2010. 07. 17.

Több ezer résztvevővel zajlott Salsa Fesztivál a Ceglédi Aquapark területén, a rendezvény kiszolgálására állítottunk fel sátrakat és a táncteret padlózattal burkoltuk. Két helyszínen két 120 négyzetméteres sátor állt, az egyikben a ruhatár, az öltöző, valamint egy bárpult kapott helyet, míg a másik vendéglátó és pihenő helyként üzemelt. A kapunál egy 60 négyzetméteres fogadósátorban zajlott a fesztiválra érkezők regisztrálása. A színpad előtt egy 180 négyzetméteres területet burkolt le padlózattal a tánctér céljára.

Íjász VB Visegrádon2010. 07. 10.

A hegytetőn, a versenypálya részeként került felállításra 300 négyzetméter sátor az Íjász Világbajnokság kiszolgálására. A tikkasztó hőségben a több helyen is megnyitott oldalakon át kellemesen átjárta a levegő a sátrat, a tűző nap elől pedig árnyékot adott az alatta megpihenő versenyzőknek és kisérőiknek. A regisztrációs központnak is kitűnő helye volt a sátor védettségében.

Sátor az Íjásztalálkozón 2010. 06. 25.

Jó szolgálatot tett az esős hétvégén a rendezvénysátor az ópusztaszeri Íjász Világtalálkozón. A szervezők szerint majdnem kicsinek is bizonyult a 240 négyzetméter, mivel mindenki ott keresett menedéket a zord idő elől. A versenyeket összefogó regisztrációs központ is a sátorban működött és a vendégek fogadására is kiváló helyszínként szolgált. A 70 cm asztallap szélességű sörpadoknál kényelmesen helyet tudtak foglalni és étkezni a vendégek.

Megtisztelő számunkra, hogy a szervezők már nem az első alkalommal választották cégünk szolgáltatásait.

Esküvő a kertben2010. 06. 19.

Vadonatúj családi ház óriási kertjében állt lakodalomra 240 négyzetméter sátor padlózva. A padlózat a sátor bejárataként szolgáló résznél 3 méteres szélességben kinyúlt a járdáig, így a vendégek kényelmesen tudtak ki-be járni. A dekorációhoz a fényfűzéreink szolgáltak hangulatvilágítással.

Családi nap az Aquaparkban2010. 06. 12.

Céges családi napot tartott dolgozói számára a Ceglédi Termálfürdő Kft. Az élményekben dús programokat a rendezvénysátraink szolgálták ki. A kánikulai nyári napon egy 150 négyzetméteres sátor alatt hűsölve fogyaszthatták el az ételeket, italokat, az oldalfalak nélküli sátor alatt sörpadoknál foglalhattak helyet.

A VIP vendégek számára egy 60 négyzetméteres sátor állt rendelkezésre.

Esküvői sátor egy szálloda udvarán2010. 06. 05.

Elegáns esküvő zajlott abban a 180 négyzetméteres sátorban, amelyet egy dunakiliti szálloda udvarán állítottunk fel. Nehéz dolgunk volt a rendkívül szűk helyen, ugyanis három oldalról falakkal körbe volt határolva, a negyedik oldalon pedig néhány méternyire egy medence állt. A fali lámpákat több helyen le is kellett szereltetni, hogy a szerkezet elférjen. A sátor egyik oldalfala az udvari bár pultjára épült rá, a függönyszerűen elhúzott oldalfalakkal összenyitottuk, a vendégek a sátorból közvetkenül rendelhettek maguknak italokat.

A környezetbe tökéletesen illeszkedő elegáns sátor méltó helye volt a kivételes alkalomnak.

Céges családi nap a strandon2010. 05. 18.

Egy cég nagyszabású családi napi rendezvényét szolgálták ki rendezvénysátraink a gyoprárosfürdői strand területén. A sátrakat két helyen állítottuk fel, a nagyobbikat kéthajósra, egy elem eltolással. Az egyik hajója 18 méter hosszú volt, a mellette lévő pedig egy elemmel hosszabb, vagyis 21 méteres. A hosszabbik sátor kinyúló részét nagyon praktikusan akár büféként, akár a színpad helyeként jól ki lehet használni az oldalakkal határolt zugban. A sátrak egy légtérré lettek összekapcsolva, így a hosszúsági és szélességi arányok praktikusabbak, mint ha egyvégtében hosszú lenne.

A másik helyen egy 150 négyzetméteres sátor állt a medencék és a színpad mellett.

Családias esküvő sátorban2010. 05. 29.

Kisebb létszámú családias esküvőt tartottak abban a 90 négyzetméteres sátorban, amelyet Dunaharasztiban egy családi ház urdvarán állítottunk fel. A füves terepen a táncterületet kérték padlózni, amely a sátor középső részére került, a hosszúasztalokat és padokat pedig ekörül a sátor oldalánál helyezték el. Az asztalokra fehér abroszok, a padokra párnák és hófehér padleplek kerültek. A főasztal mögött színes textildekoráció, a bejáratnál pedig - a családi szokás szerint - élő faágakból és lufikból állított kompozíció díszlett, amelyet a háziak maguk készítettek.

Sátor a városháza előtt2010. 05. 22.

Kiskunfélegyházán a Városalapítók Napja rendezvénysorozatra a színpadi programok közönsége számára kértek olyan sátorfedést, amely illeszkedik a környezetbe, véd az eső és a tűző nap ellen, emellett szabadon biztosítja az emberek mozgását és a színpadra való rálátást. A díszes városházi épület elé  a lezárt főutcára egy fedéssel ellátott, oldalponyva nélküli sátorszerkezetet húztunk fel erre a célra.  

Pünkösdi kempingtalálkozó2010. 05. 22.

A Magyar Camping és Caravanning Club pünkösdi rendezvényére állítottunk fel egy 150 négyzetméteres sátrat. A kisebb rendezvények alkalmával a sátrat szállító utánfutó szolgál színpadként átalakítva, nagyobb rendezvényekre pedig komolyabb színpadtechnikával is állunk rendelkezésre.

Sátor kempingtalálkozóra2010. 05. 01.

A Magyar Camping és Caravanning Club Évadnyitó Találkozóját szolgálta ki a 300 négyzetméteres sátor. A színpaddal ellátott sátorban zajlottak az esti közösségi programok, napközben pedig hol kiállítók, árusítók népesítették be, hol véradás helyszíneként rendezték be, máskor pedig gyermekprogramoktól volt hangos.

Céges buli a kempingben2010. 04. 24.

Egy céges családi nap rendzevényére állítottunk fel 300 négyzetméter sátrat a Martfűi Kempingben. A fősátrat cégünk biztosította, a kisebb partysátrak pedig a megrendelő cég sajátjai voltak. Az óriássátorban elfért a sörcsap, a vendégasztalok és egyéb vendéglátó pultok, védelmet adott a tűző nap, a szél és eső elől egyaránt.

Szépségszalon avató2010. 04. 16.

Szépségszalon avatójára vendégfogadó helyként szolgált egy 90 négyzetméteres sátor, amelyet a létesítmény udvarán állítottunk fel. A panorámaablakos, fehér sátor harmonikusan illeszkedett az új épület eleganciájához. A vendégek fogadására fehér abrosszal, asztalszoknyával felöltöztetett büféasztalok és körabrosszal takart koktélasztalok  szolgáltak. A fotókon is jól látszódik, hogy a sátor az alapterületénél alig nagyobb helyen is bárhol felállítható.

Húsvéti kempingtalálkozó2010. 04. 04.

A Magyar Camping és Caravanning Club Húsvéti Kempingtalálkozóján állt a 150 négyzetméteres rendezvénysátor. A nagy létszámú rendezvényen közösségi helyként üzemelt a sátor, a programok zavartalan lebonyolítását szolgálta. A tavaszi hűvös napokon a gázterasz fűtőtestek kellemes meleggel töltötték be. Ma már elképzelhetetlen egy-egy ilyen rendezvény sátor nélkül, ha ugyanis nincs hol összejönnie a csapatnak, szétesik a közösség és a programokat is tönkre teheti az eső, a hideg, vagy a szél, ha azokat a szabadban tartják.

Meglepetés buli sátorban2010. 03. 20.

A szeretett férj szülinapjára rendezett meglepetés buli helyszíneként szolgált egy 60 négyzetméteres rendezvénysátor. A ház kertjében teljes titokban addig kellett felépítenünk, padlóznunk és berendeznünk asztalokkal, koktélasztalokkal  és fűtőtestekkel a sátrat, míg a férj a motorkiállításon nézelődött. A meglepetés kitűnően sikerült, a buli pedig még annál is jobban.

Kiállítási sátor2010. 03. 07.

A Hungexpo Utazás kiállításán bemutató sátorként állítottunk fel 60 négyzetmétert. A sátor belterét spagettifüggönnyel két részre osztottuk, az egyik felén a Magyar Camping és Caravanning Clugnak biztosítottunk fogadóstandot, míg a másik térfélen elegáns rendezvényhelyszínt alakítottunk ki. Az elegáns térfél pasztell színekből textildekorációt kapott, a főasztal mögötti hátteret a drapériák között fényfüggöny is díszítette. Az asztalszoknyával és kasírral öltöztetett főasztalt divatos és praktikus félkörasztal tette még különlegesebbé. A vendégfogadó asztal két félkörasztalból elcsúsztatva összeillesztett látványosság volt, amelyet az asztaltextilek mellett élő színes virágkompzíciók is díszítettek a fehér porcelán étkészlet, csillogó poharak és evőeszközök, valamint a dekorációhoz harmonizáló színű textil hatású szalvéták mellett. A weboldalunk főoldalán a Szolgáltatásaink alatt található egy 3D panorámakép, amely bemutatja mindezt.

A hó sem vette el a jegyespárok kedvét (fotókkal)2010. 02. 02.

Úgy látszik a zord téli időjárás sem tudta a jegyespárokat eltántorítani a Sportarénában tartott Esküvői Kiállítástól. A 6. alkalommal megrendezett eseményre rengetegen voltak kíváncsiak, így sikeres látogatottságot könyvelhettek el a rendezők, cégünk is kiállított egy 60 négyzetméteres sátorral.

 

Közel 300 cég mutatta be különféle szolgáltatásait a házasulandó pároknak. Volt itt ruhaszalon, virágkötő, fotós, videós, étterem, hotel, rendezvénysátor, utazási iroda, ékszerész, anyakönyvvezető, esküvőszervező, autókölcsönző, vőfély, zenész, dekorációs, sminkes, fodrász, tánctanár, meghívó készítő és még ki tudja, ki mindenki. Az idelátogató vendégeket a sokféle szolgáltatáson kívül egész nap különböző műsorok szórakoztatták, látványos divat- és virágkötészeti bemutatót, zenés- táncos műsorokat élvezhettek. A színpadon láthatták a megasztáros Ásós Attila „Pacsirtát", illetve Südi Iringo tánctanítását, de izgalmas hastáncot és koktél- show-t is nézhetett a nagyérdemű. Számos tombola is gazdára talált a két nap folyamán. 

A standok között nézelődve kitűnt, hogy az esküvő „ipar" kimeríthetetlen ötletekkel szolgál, s csak a fantázia és a pénztárca szabhat ennek határt. Ez utóbbi gondon a számos vásári kedvezmény igyekezett segíteni, melyet természetesen a jegyesek örömmel igénybe is vettek.

A két napos rendezvény mind a látogatók mind a kiállítók véleménye szerint sikeresnek mondható, így minden bizonnyal a jövőre megrendezésre kerülő Esküvői Kiállítás 2011 is kiemelt programja lesz az évnek.

Szilveszter2009. 12. 31.

Nyolcvan fős szilveszteri rendezvény hátterét biztosítottuk Kiskőrösön. A vendégek ültetésére sörpadgarnitúrák szolgáltak elegáns fehér abroszokkal, bordó taft középfutó terítőkkel, a padokon pedig kényelmes ülőpárnákkal. A beszélgető, poharazó vendégek koktélasztalok körül találhattak helyet maguknak, amelyeken elegáns, földig érő körabroszok és szintén bordó taft középfutó terítők voltak. A tálalóasztalokat az abroszok mellett elegáns fehér asztalszoknyákkal is felöltöztettük, praktikus okokból pedig víztiszta védőterítővel is elláttuk, így ha a vendégek az ételek szedésekor lecsöppentették, egy mozdulattal letörölve újra makulátlanul tiszta lehetett. A meleg ételek frissen tartását chafingekkel oldottuk meg. A szilveszteri hangulatot a fényfűzérek is biztosították, amelyekkel a termet, az oszlopokat és a tálalóasztalt is díszítettük.

Karácsonyi kínálóasztal2009. 12. 24.

Családi karácsonyi összejövetelre kínálóasztalként szolgált a 70 cm x 220 cm méretű táblasztal, fehér abrosszal, arany színű középfutó terítővel. Elegánssá tette a hófehér asztalszoknya. A vendégek kínálására többféle italnak is praktikusak voltak a csőpoharak és az ehhez illeszkedő röviditalos poharak. A képek is igazolják, hogy a kisebb létszámú rendezvényeket is lehet elegánsan, ízlésesen kiszolgálni, mi erre is készek vagyunk.  

Kiszolgáló sátor 2009. 12. 12.

Céges vacsorához kiszolgáló funkcióval állt 60 négyzetméter sátor egy fővárosi művelődési ház udvarán. A sátrat közvetlenül az épület hátsó bejáratához kapcsolva építettük fel, kibővítve ezzel a belső teret. A vendégek ültetésére a ház nagyterme szolgált, a sátorban a catering hátteret rendezték be, innen kerültek felszolgálásra az ételek és italok. A sátor kellemes hőmérsékletét a gázterasz fűtőtestek biztosították.

Böllérnap Kiskunfélegyháza2009. 11. 05.

A hagyománynak számító Böllérnapi rendezvényre állt 60 négyzetméter rendezvénysátor, amelyet a füves talaj miatt padlózattal, a novemberi időjárásra tekintettel pedig gázterasz fűtőtestekkel láttunk el. A sátor berendezése sörpadokból állt, a hely a VIP vendégek étkezésére, melegedésére szolgált, valamint a zsűri is ott foglalt helyet, a díjazásra váró étkeket ide szolgálták fel.

Sátor konferenciára Szolnokon2009. 10. 29.

Agrárkonferencia résztvevőinek fogadását, vendéglátását szolgálta az a kéthajósra épített 300 négyzetméteres rendezvénysátor, amely Szolnokon állt a Magtár Kft. telephelyén.

A sátrat egy óriáscsarnokhoz toldva építettük fel, úgy hogy a csarnok kapuja a sátor bejáratával kapcsolódott össze. A csarnokban folyt a tanácskozás, míg a hozzá kapcsolt sátorban a vendéglátás.

A táblaasztalokból összeállított büféasztalokról szolgálták ki magukat a vendégek, az ételeket-italokat akoktélasztaloknál fogyaszthatták el kényelmesen.

Az október végihüvös napon gázterasz hőkandelláberek fütötték be kellemes melegre a sátrat.

Rendezvénysátor kempingezőknek2009. 10. 23.

300 négyzetméteres rendezvénysátor állt Pápán a Várkert Termálkempingben a Magyar Camping és Caravanning Club nemzetközi évadzáró Kempingtalálkozóján.

A sátor egyik végéből egy 30 négyzetméteres elem keresztben kifeszített drapériával leválasztásra került öltöző céljára a fellépőknek. Az óarany színü taft anyagból készült drapéria háttérként is szolgált a színpad mögött, illetve arra kerültek fel a résztvevő nemzetek zászlói.

A 2 négyzetméteres elemekből összerakható42 négyzetméteres színpad ideális nagyságú volt 10-12 fős tánccsoportoknak is, akik felléptek az esti rendezvényeken. A drapériával szegélyezett, 60 cm magas színpad járófelülete lazúrral pácolt fa padló, amely nem csak dekoratív, hanem praktikus is, mert nem csúszik.

A sátrat gázterasz hőkandelláberek fütötték be kellemesen melegre. Az inox kivitelü fütőtestek nem csak meleget, hanem hangulatos fényt is árasztanak.

Sátor lánykérőre Soroksáron2009. 10. 10.

Családi ház udvarára állítottunk sátrat menyasszonybúcsúztató ceremóniához. A földes, kavicsos burkolatot padlózattal fedtük le, amely továbbnyúlt a sátor oldalvonalánál és még mintegy 2,5 méter szélessében az udvaron is burkolt járófelületet biztosított.

Kiállítás a sátorban2009. 09. 25.

Kiállítóknak adott helyet a rendezvénysátrunk Szegeden a Mars téren. A beltér eleganciáját emelte, hogy a betonos aljzatot padlózattal burkoltuk.

Sátor menyegzőre Nyárlőrincen2009. 09. 19.

Erdő közepén álló ház udvarát fedtük be a hófehér, panorámaablakos sátorral, padlózattal tettük még elegánsabbá. A berendezéshez sörpadgarnitúráinkat használtuk. Az asztalokra fehér abroszokat és bordó középfutó terítőket raktunk, a padokra ülőpárnák kerültek. A terítékhez Alföld porcelán étkészletet használtunk. A fényfüzéreink az éj sötétjében kellemes hangulatvilágítást adtak és a csípős hajnali levegő miatt szükség volt a gázterasz fütőkandellábereinkre is.

Sátor a lovasnapokon Jászkarajenőn2009. 09. 19.

Vendéglátást szolgált az a 300 négyzetméteres sátor, amelyet lovasnapok résztvevői számára állítottunk fel Jászkarajenőn. A lovaspálya felőli oldalon az ablakos ponyvák nemcsak széppé és elegánssá tették a sátrat, hanem azt a célt is szolgálták, hogyeső esetén a nézők a sátor menedékéből kísérhessék figyelemmel apályán zajló eseményeket.

Jubileumi ünnepség a Móra Gimnázium udvarán2009. 09. 13.

A kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium 200 éves jubileumi ünnepségének vendégei gyültek össze abban a 150 négyzetméteres sátorban, amelyet a Gimnázium udvarán állítottunk fel. Az ünnepien feldíszített sátorban a müsor kis méretü színpadon zajlott, a vendégek székeken foglaltak helyet.

Sátor a Kun Menyegzőn2009. 09. 12.

330 négyzetméter sátrat állítottunk fel Kiskunfélegyházán a Kunok Világtalálkozójának nyitóakkordjaként megrendezett Kun Menyegzőre. Az ősi kun népszokásokat felelevenítő rendezvényhez méltó környezetet biztosított a városházaszomszédságában felállított sátor.

Óriássátor nagy lakodalomra2009. 09. 12.

Hatszáz fős lakodalom zajlott egy 720 négyzetméteres, kéthajósra épített sátorban Kisteleken. A bejáratot ezúttal a sátor oldalán nyitottuk meg, azzal szemben állt a menyasszonyos főasztal. A bejárattól a főasztalig 9 méter szélességben padlózattal raktuk ki a füves terepet, nem csak a bejárás miatt, henem mert ez a terület szolgált a tánctérként is. A középső 180 négyzetmétertől jobbra és balra eső területeken kerültek elhelyezére a vendégasztalok, amelyek a 70 cm széles és 220 cm hosszú asztallapú sörpad garnitúráink voltak. Az asztalokra Alföld porcelán teríték került, a főasztalt és az éjféli terítés büféasztalát pedig asztalszoknyával vettük körül. A hajnali csípős levegőre számolva néhány gázterasz fütőkandellábert is elhelyeztünk a sátorban.

Sátor sportnapra Dunaharasztiban2009. 09. 05.

Egy faipari cég dolgozóinak sportnapi rendezvényén a vendéglátást szolgálta az a rendezvénysátor, amelyet Dunaharasztiban állítottunk fel. A sátrat sörasztalokkal rendezték be.

Záróbuli a strandon2009. 09. 04.

Szezonzáró bulit tartottak a Ceglédi Aquapark bárjában, a nyáron napernyőkkel telerakott homokos kerthelyiséget fedtük le sátorral, ráépítve a nyitható oldalú bárhelyiségre. Számítva a hüvösnek ígérkező éjszakára is, gázterasz fütőkandellábereket üzemeltünk be.A homokos sátorbeach-ennyugágyak, napozószékek kínálták magukat a buliban megfáradt vendégek elnyújtózására.

Csarnokavató Bácsbokodon2009. 09. 04.

Mezőgazdasági üzem új építésü csarnokának avatására fogadósátorként szolgált az a 60 négyzetméter sátor, amelyet Bácsbokodon állítottunk. A sátor a csarnok egyik kapujára épült rá az oldalával, a két teret egybenyitottuk. A sátrat italospulttal, koktélasztalokkal rendeztük be, a feldíszített óriási csarnokot pedig sörasztalokkal A narancsos színüre pácolt asztalok-padok harmónikusan illeszkedtek a dekoráció színeihez.

Lakodalmi sátor Kiskunfélegyházán2009. 08. 29.

Teljes berendezéssel biztosítottunk lakodalmi sátrat Kiskunfélegyházán. A 240 négyzetméter sátorban hosszúasztalos terítéssel 150 vendég fért el kényelmesen, jutott hely táncra, a zenekarnak és italos pultnak is. A füves területreemeltsátrat padlózattal burkoltuk, az asztalok-padok 4 sorban összerakva álltak, a hófehér asztalterítőkre arany színü taft középterítő került, ami harmonizált a dekoráció színeivel, a padokat pedig 3 ponton rögzíthető ülőpárnával fedtük. A terítékAlföld porcelán étkészletből állt. A nagyszerü lakodalmi hagulatot a dekorációba komponált fényfüzérek tették még kellemesebbé.

Lakodalmi sátor Tiszadadán2009. 08. 22.

Lakodalom céljára állt 300 négyzetméter sátor Tiszadadán egy vendégház kertjében. A medencével, zöld növényekkel körülvett füves területen a sátorba elegáns padlózat is került, a hatszögletü lapokból összerakható felület kiemelte hófehér, panorámaablakos építmény szépségét, emellett kikorrigálta a talaj egyenetlenségeit és szilárd felületet adott a tánchoz is. Egyre kedveltebb a padlózat, mert nem csak praktikus, hanem elegáns is.

Vallási Konferencia idén is Balatonszemesen2009. 08. 18.

Immár harmadik éve újra a mi sátraink szolgáltak helyszínként a balatonszemesi nyári nemzetközi egyházi konferencia vendégei számára. A kéthajósra épített 600 négyzetméteres sátorban összejövetelek, foglalkozások, tanácskozások zajlottak, egy részét pedig kiállítási standokkal rendezték be.

Városnapi sátor Balmazújvárosban2009. 08. 15.

KastélykertiEsték rendezvényeireszolgált vendéglátó sátorként az a 150 négyzetméter sátor, amelyet Balmazújvárosban állítottunk.

Lagzi Nyíradonyban2009. 08. 15.

Egy erdészház teniszpályáján, fák között, vadregényes környezetben varázsoltunk elegáns, ünnepi helyszínt a hófehér rendezvénysátrakkal, padlózattal, kerekasztalokkal, masnis székhuzatokkal, lampionokkal. Két sátor került felállításra egymással szemben, kb 10 méter távolságra egymástól. A közöttük lévő szabad területet és kétoldalt a bejáratot padlózattal fedtük be.A kisebbik sátor szolgálat azenekar, valamint az italos pult helyéül, a nagyobbik sátor kerekasztalokkal, masnis huzatú székekkel került berendezésre a vacsorához. A két sátor közötti tér fölé lampionok kerültek hangulatvilágításként, ez a terület szolgálttánctérként.A sátorhozvezető erdei utatkétoldalt fényfüzérek szegélyezték. A dekoráció és az ízléses teríték még elegánsabbá tette az ünnepi sátrat.A dekoráció a Ddekor munkáját dícséri.

Kempingtalálkozó Alsóörsön2009. 08. 14.

Kempingezők rendezvényét szolgálta ki 10 napon keresztül a sátor. Egy 30 négyzetméteres elemet drapériafallal választottunk le, az szolgált öltözőül a fellépőmüvészeknek. A színpadon a megnyitó- és záró-díjkiosztó ünnepség, valamint az esti kulturális, szórakoztató müsorok zajlottak. A sátor zenés rendezvényeknek, vetélkedőknek, valamint kisebb csoportoknak szolgált közösségi helyként.

Sátor lakodalomra2009. 07. 25.

350 fős lakodalomra, egy nyitott színhez hozzátoldva építettünk 150 négyzetméter sátrat, így növeltük meg a bulihoz rendelkezésre álló helyet. A hely szüke miatt egy tujabokrot is bele kellett építenünk a sátorba.

Esküvői sátor a borház udvarán2009. 07. 18.

Egy borászat gyönyörü udvarán állítottunk fel egy 300 négyzetméteres sátrat kéthajósra építve egy elegánsra, romantikusra tervezett esküvőre. A szetartást a szomszédos napraforgótábla közepére álmodta mg az ifjú pár, a lakodalmi mulatságot pedig a borház parkosított, tóval szegélyezett udvarára állíott sátorba. A két sátorhajót a burkolt udvarrészre húztuk fel, az épületek felőli oldalára teleponyvát füztünk, míg a kertre, a parkra és a teraszra néző oldalakra ablakosat. A két sátorhajót egy speciális ponyvaelemmel füztük össze vízmentesre, az esetleges esőre is godolva, a tetőkről összegyülő vizet ez vezeti el. A teraszra vezető lépcsőnél is kijárat váltnyithatóvá a megfelelő biztonsági előírások betartásával.

Sátor a hegyekben2009. 07. 18.

A Börzsönyben egy vadászház udvarán állítottunk fel egy 90 négyzetméteres sátrat padlózattal egy kisebb létszámú lakodalomra. Az oldalponyvázatezúttal is a megrendelő igényéhez igazodva került felrakásra, aszerint, hogy hova kért terleponyvát és hova ablakosat. Ahová a főasztalt tervezték, oda teleponyvát praktikus felrakni, mert a háttérdekorációnak az a megfelelő alap. A padlózat egyenletesebb, elegánsabb alapot ad a sátornak, nem porol a terep tánc közben és na netán nagyobb eső zúdul lea hegyi terepen, a víz nem önti el a sátrat, a padlózat alatt átszivárog.

Partysátor lakodalomra2009. 07. 11.

Lakodalmi kerti party céljait szolgálta az a sátor, amelyet Szalkszentmártonban állítottunk fel egy hétvégi ház udvarán.

Sátor az Egészségcentrum megnyitóján2009. 07. 10.

Egészségcentrum megnyitó rendezvényét szolgálta aza sátor, amelyet Békéscsabán állítottunk fel az épület parkolójában. Az oldalt nyitott sátor a tüző nap elől nyújtott menedéket a vendégeknek és a kínálóasztalokat helyezték el alatta. A nyitott sátorra azzal a feltétellel volt mód, hogy a rendezvény idejére végéig a helyszínen maradtunk, hogy ha feltámadna a szél, azonnal befüzzük az oldalelemeket. A protokoll számára színpadként szolgált a sátrat szállító szőnyegezett utánfutó. A dekorációt partnerünk, a Ddekor készítette.

Sátor a vendégháznál2009. 07. 09.

Bugacon a Karikás Csárda vendégházánál állítottunk fel egy sátrat, amely az ott tartott rendezvényt szolgálta.

Sátor íjásznapokra Ópusztaszeren2009. 07. 04.

A III. íjásztalálkozón a Magyar Vadászok Vadász íjász Egyesületének biztosított helyet az a sátor, amelyet Ópusztaszeren a Nemzeti Történeti Emlékparkban állítottunk fel. A magyar íjászat ma már nemzetközi ünnepére érkeztek vendégek Iránból, Indiából, Mongóliából, Kazahsztánból, Romániából és például Németországból is. A sörasztalokkal berendezett sátorban fogadták és vendégelték meg a partnereket.

Sátor lakodalomra2009. 06. 27.

Háromszáz fős lakodalomra állítottunk sátrat Jakabszálláson. A füves terepen kényelmes járást biztosított és elegánssá tette a sátorbelsőt a padlózat. A hosszú asztalok mellé székre ültették le a vendégeket és Alföldi porcelán készletünkkel terítettek meg. Fényfüzéreink nem csak díszítettek, henem kellemes, hangulatos fényt adtak a sátorban atánchoz.

Szakmai nap a sátorban2009. 06. 30.

Szakmai nap helyszíne volt Kiskunfélegyházán az NT Kft. területén az a 180 négyzetméteres sátor, ahol a cég termékbemutatót tartott és szakmai partnereit fogadta. A sörasztalokkal berendezett sátorban vetítést tartottak, előadások zajlottak és vendégül látták a partnereket.

Esküvői sátor egy tanyán2009. 06. 27.

Egy idősebb svájci pár esküdött egymásnak örök hüséget a móricgáti tanyájuk udvarán felállított rendezvénysátorban. A zöld környezetben elegánsan mutatott a panorámaablakos, hófehér sátor, amelyet padlózattal tettünk komfortosabbá, még elegánsabbá. A sörasztalok mellett a vendégek kényelmesen foglaltak helyet a párnázott padokon, az asztalokat Alföldi porcelán étkészletünkkel terítették meg. A főasztalon jól mutatott az elegánsasztalszoknya. A megrendelő kérésére partnereink révén hütőkocsit, mobil WC-ket is biztosítottunk, valamint egy néptánccsoport produkciójávalleptük meg a vendégeket.

Fogadósátor lakodalomra2009. 06. 27.

Esküvőre érkező vendégek fogadására szolgált az a 210 négyzetméteres rendezvénysátor, amelyet Jászberényben egy iskola udvarán állítottunk fel. A lakodalom a tornacsarnokban zajlott, a sátor szerepe az volt, hogy esküvő előtt az érkező vendégeket fogadják ott, étellel, itallal kínálják meg.

Lakodalmi sátor Kerepesen2009. 06. 20.

Elegáns lakodalom színhelye volt a rendezvénysátrunk Kerepesen egy átadás előtt álló szálloda kertjében. A burkolt, egyenesterepen úgy tudtuk felállítani, ahogyan az a "nagy könyvben" meg van írva, a fémszerkezet és a ponyvák is arányosan, szépen álltak. A dekoráció részeként fényfüzéreink biztosítottak kellemes hangulatvilágítást.

Ablakos sator
VIP sátor a Motorcsónak VB-n2009. 06. 20.

A VIP vendégek fogadására állítottunk sátrat Baján a Duna partján az árnyas fák alatt, ahol a Fondü-Kert Bt. vendégelte meg a Motorcsónak VB. protokoll vendégeit. A füves területet padlózattal fedtük le,a Dunára pompás kilátás nyílt a sátor panorámaablakain keresztül.

sátor VIP fogadás ablakos
Sátor az Aquaparkban2009. 06. 06.

Családi nap és Partnertalálkozó résztvevőinek biztosított helyet az ahárom rendezvénysátor, amelyeket a ceglédi Aquaparkban állítottunk fel. A zöld környezetben, a medencék és csúszdák szomszédságában látványosan, elegánsan mutattak a hófehér, panorámaablakos építmények, emellett hüs árnyékot adtak a tüző nap ellen és menedéket az erős szélben. A programoknak kellemes környezetet, kényelmes helyet biztosítottak, az asztalok-padok pihentető lehetőséget kínáltak. A leszőnyegezettszállító utánfutó négy rögzítőtalppal stabilizálva kiváló színpadként szolgált a müsorokhoz. A fotók a sátrak állításakor készültek.

Lakodalom Hetényegyháztán2009. 05. 30.

Lakodalomra állítottunk sátrat Hetényegyházán egy ház kertjében. A füves területet padlózattal burkoltuk, ez nem csak jól járhatóvá tette a felületet, de elegáns alapot is adott a berendezésnek. A sátor hosszú asztalokkal és székekkel lett berendezve ésAlföld porcedlán étkészletünkkel terítettek meg.

Sátor családi eseményre2009. 05. 26.

Házavató és keresztelő vendégeinek biztosított remek hátteret a sátor egy szegedi családi ház füves kertjében. A kerti partyhoz a sátorban terítettek meg, a nyári melegben a nap tüző sugaraitól árnyas menedéket nyújtott a sátor és a széltől is védtek a zárt oldalak. A kert és a terasz felől nyitott ajtókon át a sátorbelső is hozzákapcsolódhatott a közösségi térhez.

Sátor családi eseményre - ponyva Sátor családi eseményre - hangulatos Sátor családi eseményre - ponyva
Sátrak a Közbiztonsági Hétvégén2009. 05. 08.

Május 9-10-én rendezik meg Esztergomban az Országos Közbiztonsági Hétvégét, a rendezvényre több sátrat is állítottunk a helyi repülőtéren.

A sátrak több célt szolgálnak, így kiállítás, vetítés, valamint a VIP és a sajtó számára állnak rendelkezésre. A képek állításkor készültek, a sokadalom a hétvégén veszi birtokba azokat.

A panorámaablakos oldalak nem csak exkluzívvá, hangulatossá teszik a sátrakat, hanem praktikusak is, mert a kint- és bentlévők egyaránt láthatják, hogy hol mi történik. A sátrak hátsó frontjait ugyanakkor teleponyvákkal láttuk el, hogy aterület mellett húzódó főút, illetve a repülőtéri felszállópálya forgalma ne zavarja a programokat.

Sátrak a Közbiztonsági Hétvégén - különleges Sátrak a Közbiztonsági Hétvégén - rendezvénysátor Sátrak a Közbiztonsági Hétvégén - bérbeadás
Kempinges buli a sátorban2009. 05. 04.

Ismét biztos hátteret nyújtott a sátora kempingtalálkozó programjainak lebonyolításához.Cserepes tujabokrokkal természetes környezetet varázsoltak bele a szervezők és ugyanolyan kellemes érezték magukat a vendégek a sátorban a közgyülés, az évadnyitó kempingbál, vagy a kempinges vásár idején.

Kempinges buli a sátorban - VIP Kempinges buli a sátorban - ponyva Kempinges buli a sátorban - sátorban
Húsvéti locsolkodás sátorban2009. 04. 13.

Az MCCC Húsvéti kempingtalálkozóját szolgálta ki a sátor, közösségi helyiségként és a programok helyszíneként használták. A rendezvényhez biztosítottunk sörasztalokat padokkal, amelyek kényelmes alkalmatosságként szolgáltakakár a tojásfestéshez, akár a zsíroskenyér partyhoz, de akkor is, ha a baráti társaságok csak össze akartak ülni egy-egy pohár bor mellett beszélgetni, vagy a locsolóbálon a táncban elfáradt párok meg akartak pihenni. A közös programok és produkciók nézőközönsége is az asztaloknál foglalt helyet. A sátorban zajlott a néphagyományokat idéző húsvétolás és locsolkodás is.

Húsvéti locsolkodás sátorban - kölcsönzés Húsvéti locsolkodás sátorban - sátorbérlés Húsvéti locsolkodás sátorban - vásár
Sátor a Böllérfesztiválon2009. 02. 28.

Vendéglátásnak és színpadi produkcióknak adott helyet a rendezvénysátrunk Tiszakécskén a Böllérfesztiválon. Az épülethez kapcsolódó teraszt fedük be sátorelemekkel. Az ablakos oldalponyvának köszönhetően a sátorban tartózkodó vendégek számára nagyszerü kiltás nyílt a szabad térre, ahol a hurkát, kolbászt, sült húst és egyéb disznóságokat készítették a böllérek. A sátorban zajlottak a kulturális müsorok is. A padlózat egyenletes felületet adott a sátor friss feltöltésü aljzatának, amely a terasz szilárd burkolatához volt toldva, a fütőtestek pedig kellemes hőmérsékletet biztosítottak a sátorban menedéket keresőknek nappal és az esti bálon is.Aképek még sátorállításkor készültek, a fesztiválon nem vettünk részt.

Sátor a Böllérfesztiválon - sátor Sátor a Böllérfesztiválon - panorámaablak Sátor a Böllérfesztiválon - ponyva
Sátor az Event Expo-n2009. 02. 23.

A kelet-közép európai régió legnagyobb rendezvény- és háttértechnikai kiállításán mutatkozott be a Sátorrent 2009. február 20 -21-én a Papp László Sportarénában. Az EVENT EXPO-n közel száz kiállító között jelentünk meg szolgáltatásainkkal a rendezvény- és háttértechnika széles skáláján.

A bemutatóként felállított hófehér, panorámaablakos sátor elegáns, - bármilyen rendezvényt kiszolgáló - berendezésével és kellékeivel kivívta a közönség és a szakma elismerését. A minőségi felszerelések, valamint a dekorációs partnerünk keze munkáját dicsérő díszítés harmónikus képet nyújtott. A sátor adott helyet a kiállítás sajtóközpontjának is.

Sátor az Event Expo-n - kemping Sátor az Event Expo-n - hangulatos Sátor az Event Expo-n - rendezvénysátor
VIP sátor a Böllérnapon2008. 12. 13.

VIP sátorként és a szakmai zsüri törzshelyeként szolgált a III. Kiskunfélegyházi Böllérfesztiválon felállított sátrunk.

A több ezer résztvevőt vonzó rendezvény díszvendégei foglaltak helyet a sörpadokkal berendezett és gázterasz fütőtestekkel kellemes melegre befütött sátorban. A fesztiváltér felé nyíló oldalain a panorámablakok szabad kilátást biztosítottak, így a sátorban tartózkodók is folyamtosan figyelemmel kísérhették a történéseket. A padlózat nem csak azért volt praktikus, hogy sima és elegáns járófelületet adott, hanem azért is, mert szigetelt, száraz felületet biztosított és nem a hideg, felázott, nyirkos füvön kellett taposniuk a vendégeknek.

A sátor szolgált törzshelyeként a Böllérfesztiválon készült ételek szakmai zsürizését végző neves gasztronómiai személyiségeknek is. A Reneszánsz éve rendezvényeihez igazodva stílusos dekorációval díszítették a sátrat. A szabadban sült-főtt finom étkeket ízlésesen terített asztalra hodták egymás után a sátorba a zsüri tagjai elé.

VIP sátor a Böllérnapon - sátorban VIP sátor a Böllérnapon - fütés VIP sátor a Böllérnapon - különleges
Sátor a kempingben2008. 10. 23.

Mintegy félezer kempingező kényelmét szolgálta az a rendezvénysátor, amely kempingtalálkozón állt Pápán.

A 300 négyzetméteres sátorban gázterasz fütőtestek biztosítottak kellemes meleget az októberi hidegben. A programok profi minőségü színpadon zajlottak, színvonalas világítástechnika mellett, a hangulatvilágítást fényfüzérek biztosították.

Sátor a kempingben - kemping Sátor a kempingben - vásár Sátor a kempingben - VIP
Sátor a szegedi InterSport előtt2008. 10. 09.

Tízéves születésnapját ünnepeli idénaz InterSport, a születésnapi partyhoz állítottunk sátrat és biztosítottunk sörasztalokat a nemrégiben megnyitott szegedi InterSport üzlet előtt a parkolóban. Sátrainkon - mint itt is - az ablakos és zárt oldalelemek tetszés szerint variálhatók, az ablakos oldalponyvák mutatósabbak és nem jelentenek plusz költséget.

Sátor a szegedi InterSport előtt - rendezvény Sátor a szegedi InterSport előtt - rendezvény Sátor a szegedi InterSport előtt - rendezvénysátor
Sátor a maláj nagyköveti rezidencia udvarán2008. 10. 02.

A maláj nemzeti ünnep alkalmából rendezett nagyköveti fogadásra állítottunk sátrat Budán a Malájziai Nagykövetség nagyköveti rezidenciájának udvarán. A talpalatnyi helyen minden négyzetcentimétert kihasználva, a bejárati lépcsőt is beépítettük a sátorba. A füves területet padlóval fedtük le.Az ablakos oldalfalakon át a vendégek zavartalanul gyönyörködhettek a kert csodálatos panorámájában. A sátor a nyitható oldalfalai révén közvetlen összeköttetésben lehetett a ház teraszra nyíló nappalijával.

Sátor a maláj nagyköveti rezidencia udvarán - kemping Sátor a maláj nagyköveti rezidencia udvarán - rendezvény Sátor a maláj nagyköveti rezidencia udvarán - sátorbérlés
Véradás a sátorban2008. 09. 23.

Rendezvénysátrunk nemes közcélok szolálatára is alkalmas, több alkalommal tartottak benne például véradást.

Véradás a sátorban - rendezvénysátor Véradás a sátorban - rendezvény Véradás a sátorban - rendezvény
Városalapítók Napja Kunszentmártonban2008. 09. 19.

Kunszentmárton főutcáján a templom és egy park szomszédságában pompázott egy 300 négyzetméteres rendezvénysátrunk a Városalapítók Napja ünnepségsorozat kiszolgálására.

Városalapítók Napja Kunszentmártonban - kölcsönzés Városalapítók Napja Kunszentmártonban - ponyva Városalapítók Napja Kunszentmártonban - sátorbérlés
Péceli Borfesztivál2008. 09. 18.

Borfesztiválra bérelték ki 300 négyzetméteres rendezvénysátrunkat Pécelen. A sportpályán a színpaddal szemben állítottuk fel, a rendezők számítottak arra az eshetőségre is, hogy eső esetén a vendégek a sátor menedékéből zavartalanul élvezhessék a programokat. A sátor emellett a vendéglátás helyéül is szolgált.

Péceli Borfesztivál - sátorban Péceli Borfesztivál - hangulatos Péceli Borfesztivál - panorámaablak
Jászkarajenői Lovas Napok2008. 09. 17.

Lovasverseny résztvevőinek vendéglátását szolgálta az a 300 négyzetméteres rendezvénysátrunk, amelyet Jászkarajenőn a lovas pályán állítottunk fel. Nehézséget okozott a rendkívül egyenetlen talaj, a lábakat ilyen körülmények között is egy szintre kell hozni ahhoz, hogy a fém szerkezet ne csavarodjon el és szépen álljon. Harminc garnitúra sörpaddal rendeztük be a vendégek számára. A panorámaablakokon át nagyszerü kilátás nyílt a színpadra és a versenypályára is, így azok sem maradtak le a fontos pillanatokról, akik a sátorban ülve pihentek, vagy éppen éhüket-szomjukat enyhítették.

Jászkarajenői Lovas Napok - party Jászkarajenői Lovas Napok - hangulatos Jászkarajenői Lovas Napok - rendezvénysátor
Konferencia és programok a rendezvénysátorban2008. 09. 14.

Cegléden zajlott a 12. Dahlie Rallye nemzetközi kempingtalálkozó, valamint a V4-es Kempingklubok IV. Konfernciája, amelynek a rendezvénysátor nyújtott méltó helyszínt. A sátor szállítására használtutánfutóból átalakított, szőnyegezett, lábakkal rögzíhetőszínpad a protokoll ünnepségség számáraéppúgy praktikus volt, mint a bálon zenélő együttesnek. Sörpadgarnitúráink a Konferencia idején éppúgy jó szolgálatot nyújtottak, mint az étkezésnél, vagy a sátorban rendezett kirakodóvásár alkalmával az árusítók portékáinak. A rendezvénysátorban esőtől, széltől, naptól védve kellemes környezetben meg tudtak tartani minden előre meghirdetett programot, produkciót.

Konferencia és programok a rendezvénysátorban - hangulatos Konferencia és programok a rendezvénysátorban - rendezvény Konferencia és programok a rendezvénysátorban - kölcsönzés
Metró építés2008. 09. 10.

Visszatérő esemény a 4-es metró építése egy-egy új fázisának indításakor rendezett fogadás, amelyeken rendezvénysátraink nyújtanak méltó környezetet a meghívottak vendégül látására. Ez alkalommal a Kálvin téri állomásnál a Ráday utca egyik parkolójában állítottunk egy 300 négyzetméteres sátrat a vendégek fogadására.

Metró építés - sátor Metró építés - kemping Metró építés - exkluzív
Vitézavatás Kenderesen2008. 09. 06.

A Történelmi Vitézi Rend Vitézavató rendezvényének biztosítottak kiváló hátteret rendezvénysátraink Kenderesen. Két helyszínen is szolgálták az esemény zökkenőmentes lebonyolítását. Egy 270 négyzetméteres sátor a Horthy Emlékparkban a Vitézavató vendégeit óvta - árnyékot adva a tüző napon. A másik – egy kéthajósra épített 810 négyzetméteres óriássátor – a Horthy kastély kertjében a rendezvényre érkezők vendéglátásának adott méltó helyet. 110 garnitúra sörpaddal rendeztük be a teret, az asztalokat elegáns fehér papírterítővel fedtük le és nemzeti színösszeállításban díszítették azokat a szalvéták.

Vitézavatás Kenderesen - rendezvénysátor Vitézavatás Kenderesen - rendezvénysátor Vitézavatás Kenderesen - hangulatos
Kisteleki lakodalom2008. 08. 30.

Kisvárosi lakodalom helyszíneként szolgált 240 négyzetméter sátrunk Kisteleken. A lakóház előtt az utcán felállított sátor kényelmes, otthonos hangulatot adott az örömteli családi esemény lebonyolításához. A fényfüzérek a elegáns dekorációt még szebbé tették, az éj sötétjében kellemes hangulatvilágításként szolgáltak. A sátrat sörpad garnitúráinkkal rendezték be.

Kisteleki lakodalom - rendezvény Kisteleki lakodalom - kemping Kisteleki lakodalom - fütés
Ferrari Challenge2008. 08. 28.

A Ferrari Challenge magyarországi futamán a Hungaroringen került felállításra egy 660 négyzetméteres rendezvénysátrunk, amelyben a VIP vendégeket fogadták étellel-itallal.

A hófehér, panorámaablakos óriás sátor méltó környezetet biztosított a rangos eseménynek.

Ferrari Challenge - vásár Ferrari Challenge - fütés Ferrari Challenge - rendezvénysátor
Kunszállási Lovasverseny2008. 08. 21.

Lovasverseny vendéglátó helyeként szolgált a 420 négyzetméteresre épített rendezvénysátrunk. Harmincöt garnitúra sörpaddal rendeztük be, az asztalok lapfelülete 70 cm széles és 220 cm hosszú, azokon kényelmesen elfér a teríték.

Kunszállási Lovasverseny - hangulatos Kunszállási Lovasverseny - telep Kunszállási Lovasverseny - forgalom
Balatonszemesi vallási konferencia2008. 08. 20.

Immár második éve, hogy óriás rendezvénysátrunkban zajlik a vallási konferencia egyik eseménye Balatonszemesen. A kéthajósra épített, vízmentesen összekötött sátrak összesen 660 négyzetméter alapterületü belső teret biztosítanak a világ minden tájáról érkezett közösségek kiállítási standjainak.

Balatonszemesi vallási konferencia - rendezvény Balatonszemesi vallási konferencia - rendezvénysátor Balatonszemesi vallási konferencia - exkluzív
Kiskun TV születésnap2008. 08. 20.

Alkalmi televíziós stúdiót alakítottak ki a 120 négyzetméteres rendezvénysátrunkban augusztus 20-ra Kiskunfélegyháza város főterén. Húsz éves volt ugyanis a televíziózás a városban, ez alkalomból egész napos élő egyenes adással idézték fel az elmúlt két évtized történéseit. A sátorban berendezett stúdióban a nagyközönség előtt beszélgettek azokkal az emberekkel, akiknek a húsz év folyamán jelentős szerepük volt a televíziózás fejlődésében.

Kiskun TV születésnap - sátor Kiskun TV születésnap - rendezvénysátor Kiskun TV születésnap - sátorbérlés
Gyarmatpusztai esküvő2008. 08. 02.

Páratlan szépségü környezetben a Gerecse lábánál horgásztó partján egy vadászház parkolójában állítottunk esküvői sátrat. Bár betonos volt a talaj, az ifjú pár a hófehér, panorámaablakos sátorhoz elegáns belsőt kívánt, ezért padlózatunkkal burkoltuk le a felületet. A sötétszürke, sejt alakú padlólapok erre kiválóan alkalmasak voltak, az ifjú pár megelégedésére.

Gyarmatpusztai esküvő - panorámaablak Gyarmatpusztai esküvő - party Gyarmatpusztai esküvő - rendezvénysátor
Sátor az ecseri nyugdíjasoknál2008. 06. 28.

Az Ecseri Nyugdíjas Klub jubileumi rendezvényére épült fel egy 90 négyzetméteres sátor, amely a müvelődési ház hátsó teraszát befedve bővítette ki az épület belső terét.

Sátor az ecseri nyugdíjasoknál - party Sátor az ecseri nyugdíjasoknál - sátorbérlés Sátor az ecseri nyugdíjasoknál - party
Esküvői sátor a Golftanyán2008. 06. 27.

A Feng Shui elvei szerint került felállításra és berendezésre ez az esküvői sátor Budapesten a Hajógyári-szigeten. A sátrat és a padlózatot mi biztosítottuk, a berendezés és a dekoráció pedig a Goldmester Kft. munkája. A varázslatos helyszín a Golftanya területén volt, amelyet bármilyen rendezvényre bátran ajánlunk.

Esküvői sátor a Golftanyán - rendezvénysátor Esküvői sátor a Golftanyán - sátorban Esküvői sátor a Golftanyán - kölcsönzés
Sátrak a gárdonyi Sportbeach-en2008. 06. 22.

Egy kisebb és egy nagyobb méretü sátrat állítottunk fel a Velencei tó partján a gárdonyi Sportbeach-en. Családi nap rendezvényét szolgálták, a nagyobb sátorban a résztvevők vendéglátása, a kisebbikben pedig gyerekek számára programok zajlottak. A kánikulai melegben kellemes mozgott a levegő a nyitható oldalú sátrakban, az oldalponyvákat szélmentes időben szét lehet füzni és dekoratívan redőzve szalaggal el lehet kötni a tartóoszlopokhoz.

Sátrak a gárdonyi Sportbeach-en - party Sátrak a gárdonyi Sportbeach-en - rendezvénysátor Sátrak a gárdonyi Sportbeach-en - rendezvénysátor
Sátor a ceglédi Aquaparkban2008. 06. 21.

Két részre bontva került felállításra a 300 négyzetméter sátorfelület a ceglédi Aquaparkban, egy 90 négyzetméteres VIP sátorban a meghívott vendégeket fogadták, a 210 négyzetméteres sátorrészt pedig az intézmény dolgozói vették birtokba a számukra rendezett családi napon.

Sátor a ceglédi Aquaparkban - hangulatos Sátor a ceglédi Aquaparkban - különleges Sátor a ceglédi Aquaparkban - rendezvény
Sátrak a tököli reptéren2008. 06. 18.

Partnerünk az Allegro Event rendezvényszervező cég rendszeresen igénybe veszi sátrainkat. Ezúttal a Ford rendezvényére igényelt két 120 négyzetméteres sátrat padlózattal. Az egyik sátorban a szakmai programokat tartották, a másik pedig a vendéglátást szolgálta. Az ablakos és teleponyvás elemeket itt is jól tudtuk variálni az igények és a praktikai elvek szerint.

Sátrak a tököli reptéren - VIP Sátrak a tököli reptéren - sátorban Sátrak a tököli reptéren - kemping
Lakodalmi sátor Fülöpjakabon2008. 06. 14.

210 négyzetméter sátrat állítottunk fel egy fülöpjakabi lakodalom vendégei számára. A földes terepen jó szolgálatot tett a padlózatunk, amely egyenletes felületet biztosított a tánchoz és felfogta a port. A berendezést kerek asztalokkal igényelték és fényfüzéreinket is felhasználták a díszítéshez. A dekorációt, a terítéket és a müanyag székeket a háziak maguk biztosították.

Lakodalmi sátor Fülöpjakabon - rendezvénysátor Lakodalmi sátor Fülöpjakabon - party Lakodalmi sátor Fülöpjakabon - ponyva
Kéthajós sátor Orosházán2008. 06. 07.

Egy cég dolgozóinak rendezett családi napra állítottunk fel 540 négyzetméter sátrat kéthajós formában. Ebben a változatban két sátor kerül felállításra egymás mellé, amelyeket egy speciális elemmel vízhatlanul összekötünk. A két csarnok így egy légtérré válik és a sátor szélessége megduplázódik.

Kéthajós sátor Orosházán - sátorbérlés Kéthajós sátor Orosházán - bérbeadás Kéthajós sátor Orosházán - VIP
Esküvői sátor Kunszállás2008. 05. 31.

Egy lovascentrumban rendezett esküvőre állt 300 négyzetméter sátrunk Kunszálláson. A gyönyörü környezet méltó helyszínt biztosított az esküvői ceremónia szabadtéri lebonyolításához, a vendégfogadáshoz is. A lakodalmi sátor az elegáns padlózattal, kerekasztalos, masnis székhuzatos berendezéssel, hangulatos fényfüzérekkel, finoman elegáns dekorációval és terítékkel csodálatba ejtette a vendégeket.


A helyszínt a fenti szolgáltatásokkal ajánljuk bárki számára, bármilyen rendezvényre.

Esküvői sátor Kunszállás - rendezvénysátor Esküvői sátor Kunszállás - kemping Esküvői sátor Kunszállás - sátorban
Családi nap Galyatetőn2008. 05. 31.

Egy cég családi napjának rendezvényét szolgálta a Hotel Galya udvarán felállított 210 négyzetméteres sátor. A hófehér, panorámaablakos építmény harmonikusan illeszkedett a festői környezetben álló kőépülethez, a parkosított kerthez, amelyet csodálatos panoráma övezett.

Családi nap Galyatetőn - rendezvénysátor Családi nap Galyatetőn - különleges Családi nap Galyatetőn - VIP
Ferihegy Expo a sátrainkban2008. 05. 31.

Kiállítási sátrakként szolgáltak a rendezvénysátraink Vecsésen a Ferihegy Expo-n. Két részben, egy 510 négyzetméteres és egy 90 négyzetméteres került felállításra, amelyekben kiállítási standokat alakítottak ki, azokban a térség vállalkozásai rendezkedtek be, hogy megmutathasák önmagukat. A kiállítók szerint is kiválóak voltak a sátrak erre a célra is, tehát bátran ajánljuk bárkinek vásárok, kiállítások és bemutatók rendezéséhez.

Ferihegy Expo a sátrainkban - rendezvénysátor Ferihegy Expo a sátrainkban - exkluzív Ferihegy Expo a sátrainkban - exkluzív
Családi ballagás2008. 05. 03.

Egy családi ház kertjében 90 négyzetméteres sátrat állítottunk ballagásra. A füves területet padlózattal fedtük be nem csak a sátor belső terében, hanem a betonozott udvarrésztől a sátorig vezető szabad területen is. A vendégek számára 70 cm széles és 220 cm hosszú asztallap méretü sörpad garnitúrákon terítettünk Alföldi porcelán étkészlettel.

Családi ballagás - rendezvénysátor Családi ballagás - kemping Családi ballagás - fütés
Sátrak az MCCC rendezvényén2008. 05. 01.

A Magyar Camping és Caravanning Club rendezvényén két sátor került felállításra a Ceglédi Kempingben. A nagyobbik (300 négyzetméteres) sátorban zajlottak a programok és színpadi produkciók, a kisebbik (150 négyzetméteres) sátrat pedig vásárok és büfé töltötte meg.

Sátrak az MCCC rendezvényén - hangulatos Sátrak az MCCC rendezvényén - fütés Sátrak az MCCC rendezvényén - exkluzív
Lakodalmi sátor Móricgáton2008. 04. 26.

300 négyzetméter sátrat és padlózatot biztosítottunk egy lakodalom lebonyolításához, a berendezést, a terítéket és a dekorációt a megrendelő maga biztosította.

Lakodalmi sátor Móricgáton - VIP Lakodalmi sátor Móricgáton - különleges Lakodalmi sátor Móricgáton - forgalom
Sátor a Metró építési területén2008. 04. 02.

A 4-es Metró egyik új alagútjának indítási ünnepségére állt egy sátrunk Budapesten a Rákóczi téren az építés területén. Az ünnepség vendégeinek étkeztetését szolgálta a 300 négyzetméteres sátor, amelyet sörpad garnitúráinkkal rendeztünk be és Alföldi porcelán étkészletünket biztosítottuk hozzá. A terítés és a vendéglátás nem a mi produkciónk volt.

Sátor a Metró építési területén - rendezvénysátor Sátor a Metró építési területén - ponyva Sátor a Metró építési területén - fütés
Adventi sátor Cegléden2007. 12. 24.

Adventi készülődés jegyében zajlottak a programok a Cegléd főterén, a város karácsonyfája mellett felállított rendezvénysátorban. A hangulathoz az időjárás is hozzájárult, óriási pelyhekben kezdett hullani a hó. A hideg ellen gázterasz fütőtestek nyújtottak védelmet, a sátorban kellemes hőmérsékletet biztosítottak. A sátorelemek szállításához használt szőnyegezett utánfutó pedig kiváló színpad volt a programokhoz.

Adventi sátor Cegléden - sátorbérlés Adventi sátor Cegléden - rendezvénysátor Adventi sátor Cegléden - vásár
PLUSZ vásárok sátrakban2007. 12. 20.

Akciós termékvásárokat tartottak a Plusz áruházak országszerte, a termékárusításokat rendezvénysátrakban bonyolították.

PLUSZ vásárok sátrakban - VIP PLUSZ vásárok sátrakban - kemping PLUSZ vásárok sátrakban - rendezvény
Sátor a tóparton2007. 09. 22.

Ezúttal esküvőre állt a sátor 300 négyzetméteren, kéthajósra megépítve, a panorámaablakok a tóra néztek.

Sátor a tóparton - sátor Sátor a tóparton - sátor Sátor a tóparton - exkluzív
Sörfesztivál Szegeden2007. 09. 17.

210 négyzetméteres rendezvénysátrat rendeztek be bajor sörözőnek a Szegedi Sörfesztiválon. A hangulatát a dekoráció, a berendezések, na meg a finom csapolt sör adta meg.

Sörfesztivál Szegeden - bérbeadás Sörfesztivál Szegeden - különleges Sörfesztivál Szegeden - kemping
Hegyek között Szlovákiában2007. 09. 09.

Négy nemzet kempingezői számára teremtett közösségi helyet a rendezvénysátor a szlovákiai Varínban, a Fátra hegység lábánál. Négy napig megállás nélkül zuhogott az eső, a sátor menedékében azonban a programok sikeresen lezajlottak.

Hegyek között Szlovákiában - telep Hegyek között Szlovákiában - kölcsönzés Hegyek között Szlovákiában - bérbeadás
Lagzi a strandon2007. 09. 01.

Ideális környezetnek bizonyult a ceglédi strand virágos, füves parkja egy lakodalmi sátor felállításához.

Lagzi a strandon - sátorban Lagzi a strandon - különleges Lagzi a strandon - hangulatos
Szakmai nap az Orosházi Síküveggyárban2007. 08. 30.

Gyárlátogatással egybekötött szakmai napot tartottak az Orosházi Síküveggyárban, a parkolóban felállított 150 négyzetméteres rendezvénysátorban kiállítások, büfé és a gyermekeket üvegfalfestés várta.

Szakmai nap az Orosházi Síküveggyárban - VIP Szakmai nap az Orosházi Síküveggyárban - kölcsönzés Szakmai nap az Orosházi Síküveggyárban - ponyva
Sátorban találkoztak Mártélyon2007. 08. 24.

A Hódmezővásárhelyről elszármazottak találkoztak Mártélyon a holt Tisza-parton a rendezvénysátrunkban. A festői környezetbe nagyszerüen illeszkedett a hófehér, panorámaablakos sátor, amelyben a finom ebéd elfogyasztása után kellemesen elbeszélgetett a társaság.

Sátorban találkoztak Mártélyon - rendezvénysátor Sátorban találkoztak Mártélyon - rendezvénysátor Sátorban találkoztak Mártélyon - rendezvénysátor
Sátor az Onkológiai Központ kertjében2007. 08. 22.

Egy 150 és egy 30 négyzetméteres rendezvénysátor állt Budán az Országos Onkológiai Központ kertjében.

Sátor az Onkológiai Központ kertjében - sátorbérlés Sátor az Onkológiai Központ kertjében - VIP Sátor az Onkológiai Központ kertjében - vásár
Nagyobb rendezvényekre is2007. 08. 20.

Balatonszemesen 600 négyzetméteres, kéthajós sátor adott helyszínt egy konferencia szakmai kiállításainak. Az egymás mellé állított két 300 négyzetméteres sátrat vízmentesen záró összekötőelem füzte egy térré.

Nagyobb rendezvényekre is - exkluzív Nagyobb rendezvényekre is - különleges Nagyobb rendezvényekre is - rendezvénysátor
Lakodalom Szankon2007. 06. 06.

Egy fiatal pár életének legszebb ünnepét, a lakodalmát ülte rendezvénysátorban, amelyet az alkalomhoz illően és ízlésük szerint díszítettek fel.

Lakodalom Szankon - különleges Lakodalom Szankon - VIP Lakodalom Szankon - fütés
Családi eseményekre is sátor2007. 05. 12.

Akár a kertben felállítható rendezvénysátor a szükséges méretben, otthonos, hangulatos környezetet biztosít.

Családi eseményekre is sátor - telep Családi eseményekre is sátor - telep Családi eseményekre is sátor - exkluzív
Irodaház avató Budapesten2006. 06. 13.

Házomszáz négyzetméter rendezvénysátor került felállításra kéthajós megoldással egy céges irodaház avató ünnepségre.

Irodaház avató Budapesten - hangulatos Irodaház avató Budapesten - sátor Irodaház avató Budapesten - bérbeadás
Lakodalom Kunszálláson2006. 05. 20.

300 négyzetméteres rendezvénysátor szolgált helyszínül egy lakodalom vendégseregének az eszem-iszom, dínom-dánom mulatsághoz. A hófehér, panorámaablakos sátrat ízléses, az alkalomhoz illő dekoráció elegánssá, különlegessé tette.

Lakodalom Kunszálláson - kölcsönzés Lakodalom Kunszálláson - sátor Lakodalom Kunszálláson - kölcsönzés
évadnyitó a ceglédi kempinben2006. 05. 01.

Vetélkedők, színpadi produkciók, tanácskozások helyszíneként szolgált a 300 négyzetméteres sátot Cegléden a Termálkempingben a kempinges évadnyitó találkozón.

évadnyitó a ceglédi kempinben - rendezvény évadnyitó a ceglédi kempinben - kemping évadnyitó a ceglédi kempinben - forgalom
Születésnapi sátor Bécsben2006. 04. 29.

A FALLE Kempingcikk Áruház születésnapi rendezvényén 300 négyzetméter sátor állt, amelyben vendégeket fogadtak.

Szuletesnapi sator Becsben - satorberles szuletesnap Szuletesnapi sator Becsben
Főoldal Levél küldése Oldaltérkép Főoldal Objektív hírügynökség