Rendezvénysátrak
Rendezvény
Exkluzív sátor
Exkluzív sátor
Sátor a zöldben
Sátor a zöldben
Exkluzív sátor
Exkluzív sátor
Kéthajós sátor
Kéthajós sátor
Szolgáltatásaink
Egyéb szolgáltatásaink
Hírek
Youtube Videók
3D-s panorámakép
2018. legnagyobb évadnyitó Esküvői Kiállítása2018. 01. 11.
A kétnapos rendezvényt már 14 éve rendezik meg – ezúttal 2018. január 27-28-án - a Budapest Sportarénában. Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal óriási alapterületen, s ennek következtében – érthető módon -, hatalmas érdeklődéssel kísérve. A kiállításon a Sátorrent is várja partnereit és az érdeklődőket egy 60 négyzetméteres sátorban a D 24-es stanon. Az eddigi esküvői kiállításokat alapterületben, felszereltségben, befogadóképességben, megközelíthetőségben felülmúló helyszínen, megfelelő fórumot kívánnak biztosítani mindazon cégek részére, akik tevékenységükkel vagy az általuk nyújtott szolgáltatásokkal közvetlen vagy közvetve kapcsolódnak kiállításunk témaköreihez. A január végi időszak megelőzi a báli szezont, és nem utolsó sorban az esküvőkre való felkészülés időszakát. Látogatóink számára átfogó képet kívánnak adni a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a családi-események és ünnepi alkalmak nagyobb hangsúlyt és megfelelő rangot kapjanak mindennapi életünkben. A kiállítás célcsoportja elsősorban a „család”. A látogatók a helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is, ezzel időt, és sok esetben pénzt is megtakaríthatnak. Minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2018-as legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket. Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, rendezvénysátrak és rendezvényeszközök, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb. A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha-, fodrász- és virágkötészeti bemutatók, valamint zenés-táncos műsorok. Az aprósággal érkezők igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is! Mindkét napon a látogatók között számos ajándékot is kisorsolnak majd. Nyitva tartás: 2018. január 27-én, szombaton 10-18, január 28-án, vasárnap 10-18 óráig. További információ: www.eskuvo-kiallitas.hu www.eskuvoi-kiallitas.hu A kiállításon számos színes színpadi műsor és divatbemutató szórakoztatja majd a vendégeket.
   
2017. legnagyobb évadnyitó Esküvői Kiállítása2016. 12. 20.
A kétnapos rendezvényt már 13 éve rendezik meg – ezúttal 2017. január 28-29-én. Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal óriási alapterületen, s ennek következtében – érthető módon -, hatalmas érdeklődéssel kísérve. A kiállításon a Sátorrent is várja az érdeklődőket. Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2017-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket. Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, rendezvénysátrak és rendezvényeszközök, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb. A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha-, fodrász- és virágkötészeti bemutatók, valamint zenés-táncos műsorok. Az aprósággal érkezők igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is! Mindkét napon a látogatók között számos ajándékot is kisorsolnak majd. Nyitva tartás: 2017. január 28-án, szombaton 10-18, január 29-én, vasárnap10-18 óráig. Jegyárak: felnőtt 2500 Ft, diák, nyugdíjas 1600 Ft, 10 év alatt ingyenes. További információ: www.eskuvo-kiallitas.hu www.eskuvoi-kiallitas.hu A kiállításon első alkalommal – hagyományteremtő céllal – egy eddig soha nem látott színvonalú és volumenű virágkötészeti eseményt is láthat a nagyközönség. A Magyar Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete megrendezi az I. Menyasszonyi Csokor Versenyt. Ennek pályaműveit, azaz a gyönyörű menyasszonyi csokrokat az Egyesület standjánál mindenki megtekintheti, ill. az esküvői virággal, dekorációval kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak az ott jelenlévő szakértőktől. A kiállításon még számos színes színpadi műsor és divatbemutató szórakoztatja majd a vendégeket.
Esküvő Kiállításon 2015-ben is a Sportarénában2015. 01. 27.
A 2015-ös évben is találkozhatnak az érdeklődők a Sátorrent kínálatával a 11. Esküvői Kiállításon január 31-én és február 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában a D22-es standon. Kedvezményekkel és különleges látnivalóval is várjuk ügyfeleinket és partnereinket. Az esemény a maga nemében az idén is páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal a legnagyobb alapterületen, s ennek köszönhetően – érthető módon -, óriási érdeklődéssel kísérve. Minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A Sátorrent exkluzív rendezvénysátrait,berendezéseit, rendezvényeszközeit, kiegészítő szolgáltatásait kínálja a D22-es standon, amelyet különleges látnivalóként buborékfalas dekorációs elemek díszítenek. A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha-, fodrász-, bemutatók, valamint zenés-táncos műsorok. Nyitva tartás: 2015. január 31-én szombaton 10-19, február 1-jén vasárnap 10-18 óráig. Szeretettel várjuk az érdeklődőket a D22-es standon. A Sátorrent csapata
A Sátorrent is kiállít a Sportarénában2014. 01. 27.
Idén is találkozhatnak az érdeklődők a Sátorrent kínálatával a 10. jubileumi Esküvői Kiállításon február 1-én és 2-án a Papp László Budapest Sportarénában a D21-es standon. Kedvezményekkel és különleges látnivalóval is várjuk ügyfeleinket és partnereinket. Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal a legnagyobb alapterületen, s ennek köszönhetően – érthető módon -, óriási érdeklődéssel kísérve. Minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha-, fodrász-, bemutatók, valamint zenés-táncos műsorok. Nyitva tartás: 2014. február 1-én, szombaton 10-19, 2-án, vasárnap10-18 óráig. Szeretettel várjuk az érdeklődőket a D21-es standon. A Sátorrent csapata
21. Esküvő Kiállítás és Vásár2014. 01. 14.
A Sátorrent is képviselteti magát a 21. alkalommal megrendezésre kerülő Esküvő Kiállítás és Vásáron 2014. január 18-19-én a Budapest Kongresszusi Központban (Bp. XII., Jagelló út 1–3.) és a Novotel Szálloda egyes termeiben. A rendezvény széles körben ismert, évek óta több ezres látogatottságnak és népszerűségnek örvend mind a szakmai közönség, mind a házasságkötés előtt álló fiatalok és családtagjaik körében. A lebilincselő választékból személyesen választhatják ki az ifjú párok azokat, amelyek ízlésüknek és igényeiknek leginkább megfelelnek. Páratlan lehetőség, hogy a kiállítás két napja alatt személyes tapasztalatokkal gazdagodjanak és díjmentesen szakmai tanácsokat is kapjanak profi szakemberektől. A Sátorrent standja a Bartók teremben várja az érdeklődőket és szakmai partnereket.
A Sátorrent is kiállított2012. 01. 26.

Nagy sikerrel mutatkozott be az idei Esküvő Kiállításon a Sátorrent a Budapest Sportarénában. A kétnapos rendezvényen több ezren keresték fel és csodálták meg a 60 négyzetméteres, panorámaablakos berendezett és feldíszített hófehér sátrunkat. A sátorban az Alföld porcelán étkészlettel, minőségi evőeszközökkel, poharakkal megterített főasztal egy fényfüggönyökkel, textilekkel, virággal díszített esküvői háttérdekoráció előtt állt, rajta hófehér asztalszoknya és a háttérdrapériával harmonizáló színes organza kasírral. A főasztalt félkörasztal tette különlegessé, amely nem csak megtöri a szögletes formát, hanem praktikus is, mivel virágnak vagy a menyasszonyi tortának is fő helye lehet. Az asztalon a középfutó terítő és a székszoknyák masnija is harmonizált a dekoráció színeivel.

Egy másik különleges asztal is vonzotta az érdeklődők szemét, ez két főlkörasztalt síkban elcsúsztatva került összeállításra, ami szokatlan formát eredményezett. Ezen az asztalon is körülfutott az asztalszoknya és a szalvétával, színes középfutóval és székmasnival harmonizáló színű zöld organza kasír. A körasztal is az Alföld porcelán étkészlettel és hozzá való kiegészítőkkel került megterítésre.

A sátorban még bemutattuk a hangosítás és zeneszolgáltatás technikai berendezéseit is, a kiállítás idején kellemes zene fogadta a látogatókat.

Egy óriásmonitoron fotók pörögtek folyamatosan, az érdeklődők fotókönyvekben is lapozgathattak ötleteket gyűjtve.

Ezúton is köszönjük az ügyfeleknek és érdeklődőknek, akik meglátogatták standunkat és ajánlatkérésükkel és megbízásaikkal megtiszteltek bennünket.

 

Fényűző jubileumra készül a 20. Esküvő Kiállítás és Vásár2013. 01. 16.

Minden eddiginél látványosabb és programdúsabb rendezvényre készül az Esküvő Kiállítás és Vásár. Az idén a huszadik születésnapját ünneplő kiállításon minden a jubileumi dátum körül forog majd: ingyenes belépő, pezsgő és kozmetikai ajándékcsomag, külföldi nászút és majdnem igazi esketés várja a látogatókat. – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Nemes Ildikó főszervező.

 

Az Esküvő Kiállítás és Vásár már nem csak az inspirálásról és az ajánlatkérésről szól. A kiállítók extra szolgáltatásokkal és kedvezményes ajánlatokkal várják a látogatókat a vásár két napján. A december óta elérhető online Kuponfüzetet eddig több mint 1000 fő töltötte le a vásár honlapjáról. A kuponok beváltásával akár 20-30%-ot is lefaraghatunk az esküvői kiadásokból. http://www.eskuvovasar.hu/kuponfuzet

Nem csak az esküvővel járó kiadások csökkenhetnek jelentősen a kiállítás látogatásával, hanem az esküvőszervezéssel töltött idő is. A hasznos előadásokon szó lesz a boltban nem megvehető dekorációról, az elmaradhatatlan esküvői fogásokról, sőt a házassági szerződésről is. A „mini tanfolyamok” mellett óránként menyasszonyi ruha bemutató színesíti a rendezvényt.

Az izgulós menyasszonyok és a vacilláló vőlegények részt vehetnek egy majdnem igazi esketésen a Pátria teremben. A Las Vegas-i Kis Fehér Kápolnában kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül esketik majd a lelkes jelentkezőket.
http://www.eskuvovasar.hu/program

Most az ünnepelt ajándékoz
A húszas szám lesz a vásár szerencseszáma. Minden látogató, aki 2013-ban tölti be a 20. életévét, egy hivatalos igazolvány felmutatásával ingyenesen látogathatja a rendezvényt. Minden 20. belépő mellé egy pohár Szent István aranyérmes pezsgő és egy NeoStrata bőrgyógyászati-kozmetikai termékeket tartalmazó ajándékcsomag jár ajándékba.
http://www.eskuvovasar.hu/jatek

A kiállításon a Sátorrent standját is megtalálják a Bartók teremben a 132-es kiállítói helyen.

 

Esküvői Kiállítás a Sportarénában 20132013. 01. 08.

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg az Esküvői Kiállítást a Papp László Budapest Sportarénában. A kétnapos rendezvény – melyet január 26-27-én tartanak -, a maga nemében páratlan, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal, közel 7000 négyzetméter alapterületen, s ennek következtében – érthető módon -, óriási érdeklődéssel kísérve. A kiállításon a Sátorrent is képviselteti magát a D16-os standon felállított sátorral. 

 

A kiállításon minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók a neves külföldi divatcégek 2013-as legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket. Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág, esküvői sátor és még sok egyéb. De lesz még anyakönyvvezető, akinél már be is lehet jelentkezni,valamint  csokiszökőkút és   koktélbár is .

A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatóak lesznek menyasszonyi ruha-, fodrász-, virágkötészeti, stb. bemutatók.

Mindkét napon a látogatók között számos ajándék is kisorsolásra kerül.

 

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Időpont: 2013. január 26-27.

Nyitva tartás:Január 26 szombat:10-19 h-ig

                      Január 27 vasárnap:10-18 h-ig

Belépő: felnőtt 1900 Ft, diák, nyugdíjas 1300 Ft, 14 év alatt ingyenes

További információk:

www.eskuvo-kiallitas.hu

www.eskuvoi-kiallitas.hu

20. Esküvő Kiállítás és Vásár - Tradíció és innováció2012. 12. 18.

Nem véletlenül érte meg az első hazai esküvő kiállítás és vásár a huszadik születésnapját. A sokáig versenytásrak nélkül zajló rendezvény ügyesen kombinálja a már tradicionálisnak számító programokat a modern kor újításaival, így érve el - a válság ellenére is - évről évre növekvő látogatószámot. A jubileumi vásáron a tavalyinál is több kiállító vesz majd részt. A kerek évforduló újabb programokat és fejlesztéseket hozott magával – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Nemes Ildikó főszervező.

 

Színpadi programok egész nap
Két éve jelentek meg az első hasznos előadások a vásáron. A látogatók megismerhették a szezonális trendeket, az esküvőszervezés buktatóit, de még a házassági szerződés alapjait is. A szervezők ezt idén is megtartják és kiegészítik minden órában egy-egy esküvői ruha bemutatóval. A kiállító szalonok 2013-as kollekcióját naponta többször is végig izgulhatják a menyasszonyok.

Amerikai esketés
Hogyan zajlik valójában egy polgári esküvő? A vásárra kihelyezett ideiglenes esketési helyszínnel bárki letesztelheti, milyen lesz majd kimondani a boldogtó igent. Izgulós menyasszonyoknak és hezitáló vőlegényeknek kifejezetten ajánlott!

Online és offline kuponfüzet
A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén nem csak online, hanem offline kiadásban is elérhetőek lesznek a kiállítók egyedi ajánlatai. A két napra szóló kedvezmények jelentősen csökkenthetik az esküvőszervezés kiadásait, illetve olyan plusz szolgáltatásokat is lehet velük elérni, amelyekért – normál esetben – a pároknak mélyen a pénztárcájukba kellene nyúlniuk. Az offline kuponfüzet a Magyar Esküvő Magazin 2012. decemberi számába került bele, az online verzió pedig januártól lesz elérhető az Esküvő Kiállítás és Vásár hivatalos weboldalán.

Továbbra sincs szórólapozás
Fellélegezhetnek a látogatók, hiszen 2013-ban sem kapnak majd töménytelen mennyiségű kéretlen tájékoztatót a folyosókon. A több mint kétszáz kiállító csak a saját területén oszthat bármilyen szóróanyagot, így könnyen elkerülhető lesz a másnapi izomláz a cipekedéstől.

Játékok és nyeremények
Több nyereményjátékban is részt vehetnek a házasulandó párok. A vásár Facebook oldalán keresik 2013 Álompárját: a nyereményjátékban az első három helyezett a különböző összegű vouchereknek köszönhetően lemondások nélkül tervezheti meg esküvőjét. A kiállításon zajló Pecsétgyűjtő játékkal pedig értékes nyereményeket nyerhetnek a jegyespárok.

Bővebb információ: www.eskuvovasar.hu  http://www.facebook.com/EskuvoVasar2013

Esküvői Kiállítás Vácott2012. 09. 17.

Immár V.  alkalommal szervez Esküvői Kiállítást a Nefelejcs Esküvő és Rendezvényszervező Iroda idén október 14-én Vácott a Piarista Gimnáziumban. A rendezvény kiváló alkalom az évente változó esküvői trendek, újdonságok bemutatására – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség Szentkirályi Judit főszervezőtől.

Az eseménnyel szervezők és kiállítók számos ötletet és segítséget kínálnak az esküvőjükre készülő pároknak, és a több száz érdeklődőnek. A látogatók a helyszínen felmérhetik a térség esküvői szolgáltatóinak kínálatát, tájékozódhatnak az árakról, foglalhatnak, vásárolhatnak.
Évről-évre visszatérően több mint 30 szolgáltató gondoskodik a színvonalas kiállításról, a jó hangulatról. Fotósok, videósok, sminkesek, rendezvényszervezők, vőfélyek, ruhaszalonok, virágüzletek, dekoratőrök, koktélbár és divatbemutató, esküvői sátor- és eszközkölcsönző tarkítja a színes forgatagot.
A nyitva tartás ideje alatt 10-16 óráig színes programokkal, nyereményjátékokkal várják a látogatókat Vácott a Piarista Gimnázium épületében.

 

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2012. szeptember 17.

Esküvő kiállításon a Sátorrent2012. 01. 09.

Az alábbi nagyszabású Esküvő Kiállításon vesz még részt januárban a Sátorrent:

Január 28-29-én Budapesten a Papp László Arénában a D21-es standon. Ezen a helyszínen egy 60 négyzetméteres sátrat állítunk teljes belső berendezéssel és dekorációval.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Sátorrent standján.

Igazi esküvő is lesz a pécsi Wedding Expón 2011. 11. 27.

Óriási választék, közel 150 kiállító és igazi esküvői is lesz a Magyarország harmadik legnagyobb alapterületű esküvő kiállításán pécsi Expo Centerben 2012. január 7-én és 8-án - nyilatkozta az OBJEKTÍV Hírügynökségnek Németh Attila a rendezvény tulajdonosa.

A Wedding Expo területén megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a szervezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondoltak.

A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2012-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket.

A rendezvény ideje alatt számos kiállító a lehető legjobb árakkal, jelentős kedvezménnyel készül Baranya legnagyobb, az elmúlt évek leglátogatottabb és a legtöbb kiállítót felvonultató kiállítására. A kiállítók nem csak Baranyából, vagy Pécsről érkeznek, hanem Budapest, Szeged, Baja, Szekszárd, Kiskunfélegyháza és még számos város kiemelkedő szolgáltatói képviseltetik magukat a kiemelkedően magas színvonalú eseményen.

Érdemes lesz azoknak is kilátogatni, akik igaz már túl vannak, az esküvőn vagy éppen csak tervezgetik a nagy napot, hiszen jobbnál jobb programokkal találkozhatnak, de egyes kiállítóknál a belépőjegy díja is levásárolható lesz. Az aprósággal érkezők igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet és a játszóházat is!

Az előző években sikeresen megrendezett kozármislenyi kiállítást (expo) a szervezők az évek óta folyamatosan emelkedő kiállítói létszám miatt határozták el, hogy a 2012-es évtől a Baranya megyei székhelyen rendezik meg az esküvő kiállítást.

A Kozármislenyi esküvő kiállítás sikerszériája, több Magyarországi rekordot mondhat magáénak, a látogatottságon túl a divatbemutatók száma és sokszínűsége, a rengeteg mini koncerten át az 1904-1940-es éveket bemutató menyasszonyi ruha divatbemutatókkal és az évről évre növekvő kiállítók számával nőtte ki magát alig három év alatt a Pécstől alig 3km-re lévő Kozármislenyben.

A kiállítás nagysikere is bizonyítja, hogy az ilyen szakkiállításokra igen is szükség van, hiszen itt a párok és kísérőik mindent egy helyen meg tudnak rendelni. Így jelentős időt takarítanak meg, hiszen az esküvő megszervezéséhez legalább hat hónapra van szükség a szolgáltatók kiválasztását követően.    

Felnőtt (10-éves  kortól): 990,-HUF/fő/nap

A fenti árak tartalmazzák az Áfát-t!

Az elmúlt években a kozármislenyi sportcsarnokban megrendezett esküvő kiállítás és vásár új helyszínen megduplázott alapterületen közel 4000m2-en nyitja meg kapuit, melyre már október közepén minden kiállítói stand elkelt.

Részletes program (2012. jan. 7. szombat):

11.00 - A kiállítás ünnepélyes megnyitója

12.00 - Nyereménysorsolás

12.30 - Apsons zenekar bemutatkozója

13.30 - Nyereménysorsolás

14.00 - Orchidea Szalon(divatbemutató)

14.15 - Esküvő élőben

15.00 - Elizabeth Nardo Fashion House (divatbemutató) -

16.00 - Kloé Fashion & Pronovias (divatbemutató) 

17.00 - Bélavári Zita Couture (divatbemutató) 

17.30 - Nyereménysorsolás

Részletes program (2012. jan. 8. vasárnap):

12.00 - Nyereménysorsolás

12.30 - Apsons zenekar bemutatkozója

14.00 - Orchidea Szalon (divatbemutató) - Mohács

14.30 - Nyereménysorsolás

15.00 - Elizabeth Nardo Fashion House (divatbemutató) 

15.40 - Nyereménysorsolás

16.00 - Kloé Fashion & Pronovias (divatbemutató) 

17.00 - Bélavári Zita Couture (divatbemutató) 

17.30 - Nyereménysorsolás

A kiállításon megtalálhatók lesznek, az esküvőhöz és egyéb jeles eseményekhez szükséges szolgáltatások, kellékek széles választéka A-Z-ig. · Férfiöltöny szalonok, · Rendezvényszervezők, · Éttermek, · Szállodák, · Kastélyok, Esküvői sátor- és rendezvényeszköz kölcsönző · Fotó és videó stúdiók, · Meghívók és ültető kártyát készítő nyomdák · Cukrászdák - rétes gyár, · Virág és dekoráció szalonok, · Lufi és tűzijátékkal foglakozó cégek, · Limuzin és luxusautó kölcsönző, · Kozmetika és fodrász szalon, · Galamb és pillangó röptetők, · Csoki - pezsgő szökőkút és Coctail mixerek · Borászatok - pincészetek, · Utazási irodák, · Anyakönyvi hivatal, · Katolikus és református plébániák · Lakodalmas zenekarok és DJ.-ék, · Vőfélyek és ceremónia mesterek, · Társastánc tanárok, · Menyasszonyi ruhatervezők és ruhaszalonok, · Ékszerészek...

A kiállítás (2012. január 7-8) szombaton és vasárnap 10.00 - 18.00 óra között tart nyitva, melyen a programok sorában napi 10 külön álló divatbemutató is lesz.

A kiállításra közel 5000 látogatót várnak az ország minden pontjáról, hiszen az előző kiállítások tapasztalatai is azt mutatják, hogy nagy érdeklődés övezi az olyan szakkiállítást, ahol minőségi és megbízható szolgáltatók vesznek részt. A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig prémium minőségű programokat is élvezhetik. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha-, fodrász-, virágkötészeti, bemutatók.

A parkolás díjtalan és őrzött!

   
Különleges Esküvő Kiállítások Kecskeméten2011. 11. 08.

Az Esküvőtipp csapata két különleges Esküvő kiállítást rendez Kecskeméten, november 12-13-án a Malom Centerben, január 21-22-én pedig a Három Gúnár Rendezvényházban. A Sátorrent csapata mindkét kiállításon részt vesz, szeretettel várjuk az érdeklődőket.

  

A Malom Kereskedelmi és Szórakoztató Központ immár harmadik alkalommal ad helyet a nem mindennapi Esküvő Kiállításnak. A korábbi évekhez hasonlóan a szolgáltatók között ezúttal is lesznek élő standok, ahol az érdeklődőknek alkalmuk nyílik például frizura, smink készítésére ,vagy éppen közvetlen közelről megszemlélni az esküvői ruhakölteményeket. Mindkét napon a délutáni órákban további meglepetések várják a nagyérdemű közönséget, többek között bűvész és élőzenei előadások színesítik a rendezvényt.
Több kiállító cég is készül kedvezményekkel és meglepetésekkel kedveskedni a látogatóknak.
Ezen akció keretében kínálják akciósan a januári kiállítás fő programja, az ESKÜVŐI BÁL jegyeit a Hotel Három Gúnár standján.
Az Esküvő Kiállítás ingyenesen megtekinthető november 12-én szombaton 10:00- 20:00 óráig. 13-án vasárnap pedig 10:00- 18:00 óráig.
http://www.malom.hu/ http://eskuvotipp.hu/ +36-70/299-5228

A jövő és elején, január 21-22-én újabb lehetőséget biztosít az Esküvőtipp csapata a házasulandóknak és az esküvői szolgáltatóknak, hogy egy különleges kiállítás, valamint egy Esküvői Bál keretében találkozzanak a Három Gúnár Rendezvényházban.
A már hagyományosan megrendezésre kerülő Esküvő Kiállítás ezúttal az újdonság erejével még vonzóbbá válik, ott ugyanis első alkalommal lesz lehetősége a házasodni szándékozó pároknak, hogy közvetlenül is átélhessenek - a nagy nap előtt - egy igazi esküvői hangulatú estét. Ezen az estén garantáltan reklám áron van lehetőség részt venni, tapasztalatokat gyűjteni és egy felemelő reggelig tartó mulatozást megélni családtagokkal vagy akár barátokkal, ismerősökkel.
A programkínálat is csalogató: lesz divatbemutató, bűvész produkció (DANIELE DI MAGHO előadóművész, bűvész, vőfély és Tánc show. http://www.danceforart.hu/
Élőzene: http://www.signalzenekar.hu/

MENÜ: 5 FOGÁS+KOKTÉL
Kir Royal koktél
Hideg vegyes ízelítő
-Libamájpástétom tokaji zselében
-Hátszín rolád kiskert javaival töltve
-Tihanyi süllő tekercs zöldmártásban
-Újházi tyúkhúsleves csigatésztával
-Vargányás borjúpaprikás vajas galuskával
„Esküvői” sültes tányér
-Fűszeres sajtkrémmel töltött rántott gombafejek
-Brokkolival és füstölt sajttal töltött pulykatekercs
-Szűzérmék hercegnő kedvére
-Párizsi köret
Mák torta madártej moussal karamell öntettel
Jegyek már a 2011. november 12-13-án a Malom központban rendezett Esküvő kiállításon vásárolhatók, kedvezményesen 5.500 Ft/fő. (a rendezvényen kívül váltott jegyek ára 6.500 Ft/fő)
Minden érdeklődőt szeretettel várnak mindkét Kiállításon a szervezők és a kiállítók!

 

Esküvő Kiállítás és Vásár 2011 2011. 01. 04.

Az esküvő egy merő rémálom sok pár számára. Rohangálni a menyasszonyi ruháért hat szalonba, menüsorokat hasonlítgatni három étteremben, küzdeni az ültetéssel és a menükártyákkal... Nem csoda, hogy sokszor a leendő férjek máris feladják domináns szerepüket, és csak az esküvőn szembesülnek egy sor olyan döntéssel, amit nem ártott volna együtt meghozni. Az Esküvő Kiállítás és Vásár immár 18 éve azért kerül megrendezésre, hogy megkönnyítse az esküvőt szervező párok dolgát - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

A Budapest Kongresszusi Központban a százötvennél is több kiállító standját egy nap alatt végigjárhatjuk. Az itt összeszedett ipari mennyiségű szórólap, katalógus és brossúra segítségével otthon az ebédlőasztalnál már könnyedén végig tudjuk gondolni a lehetőségeket - és a pénztárcánk tűréshatárát.

A 2011-es Esküvő Kiállítás és Vásár a megújulás jegyében ezúttal előadásokat is szervez, amelyeken az esküvői témákban jártas szakemberek igyekeznek súgni azoknak, akik maguk ugranak fejest a szervezés mélyvizébe.
A vásár honlapján máris elérhetők a kiállítók rövid információi, így tudatosan készülhetünk, hogy megkíméljük párunkat attól, hogy idegbajt kapjon a "még ezt is megnézem" jövés-menéstől. A kiállítás Facebook-os oldalán pedig ingyen belépőket sorsolnak ki a szervezők a kiállítás előtti héten.

"Sokan jönnek a párjukkal, de közel a fele a látogatóinknak a szüleivel vagy a barátaival érkezik" - mondja Nemes Ildikó a kiállítás házigazdája. "A körülbelül hatezres látogatószámot évek óta elérjük, igaz az igények sokat változtak a közel két évtized alatt. Ma már a legtöbb kiállító előre készül, így a kiállításra hozza ki például az újdonságokat. De jellemző a csak a vásáron felajánlott kedvezmény is. 2011-ben is lesz pecsétgyűjtő játékunk, amelyben rengeteg nagy értékű nyereményt lehet nyerni."

Az Esküvő Kiállítás és Vásár 2011. január 14-15-16-án a Budapest Kongresszusi Központban kerül megrendezésre. Bővebb információt a vásár honlapján talál: http://eskuvovasar.hu

 

A képek korábbi kiállításon készültek.

 

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2011. január 4.

kiallitas kiallitas kiallitas
Esküvői szakkiállítás Kozármislenyben2011. 01. 04.

A Kozármislenyi Városi Sportcsarnokban rendezik meg ezen a hétvégén Baranya megye legnagyobb alapterületű esküvő kiállítását melyre az ország minden pontjáról és az EU-ból is érkeznek kiállítók. A kiállítás pénteken 13 órakor nyitja meg kapuit a látogatók előtt és vasárnap estig várja az érdeklődőket. A kiállításra több mint ötezer látogatót várnak a szervezők - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

A szakkiállításon nem csak megtekinteni lehet a kiállítók termékeit és szolgáltatásait, hanem azokat meg is lehet rendelni a 2000 m2 alapterületű kiállításon, melyen több mint 124 kiállító vesz részt. A kiállításon az esküvőhöz és egyéb jeles eseményekhez szükséges szolgáltatások és kellékek széles választékából csemegézhetnek a jegyespárok. Mint pl: férfiöltöny szalonok, rendezvényszervezők, éttermek, szállodák, kastélyok, fotó- és videó stúdiók, meghívók és ültető kártyát készítő nyomdák, cukrászdák - rétes gyár, virág és dekoráció szalonok, lufi- és tűzijátékkal foglakozó cégek, limuzin- és luxusautó kölcsönző, kozmetika és fodrász szalon, galamb és pillangó röptetők, csoki - pezsgő szökőkút és coctail mixerek , borászatok, utazási irodák, Anyakönyvi Hivatal, Katolikus és református plébániák, lakodalmas zenekarok és DJ.-ék, vőfélyek és ceremónia mesterek, társastánc tanárok, menyasszonyi ruhatervezők és ruhaszalonok, ékszerészek, rendezvénysátor és rendezvényeszköz kölcsönző... 

- A Baranya megyei esküvő kiállítások történetében még soha sem, volt ekkora kiállítói létszám egy kiállításon sem, pedig Baranyában közel egy évtizede rendeznek kiállításokat kisebb nagyobb sikerrel melyen maximum 50-60 kiállító vett részt. A Pécsi esküvő kiállítások évről évre egyre fakóbb képet mutatnak. Ezért is, hozták létre a konkurens Kozármislenyi esküvő kiállítást 2008-ban, mert a kiállítók nem voltak megelégedve a Pécsi kiállítás színvonalával - nyilatkozta Németh Attila főszervező.

 A kiállítás programjai is gigantikus méretűek, mind három napján divatbemutatókkal, mini koncertekkel, vőfélyek bemutatóival, helyszíni beszélgetésekkel, "Esküvői varázs Show", "Monarchia mixer Show" programmal várják a szervezők az érdeklődőket! 

 A  kiállítás megközelíthető az M6-os autópályáról közvetlenül a Pécs - Kelet - Újpetre lehajtón keresztül, az 57. számú főútról Pécs, Mohács felöl, vagy a 48-as téri Shell benzinkút parkolójából induló ingyenes buszjárattal. Kozármisleny belterületén útbaigazító táblákat helyeznek ki a kiállítás idejére, melyen a parkolás díjtalan és a helyi polgárőrség által őrzött! Kozármisleny navigáció - GPS: 46° 1′ 44.04″ N, 18° 17′ 33.58″ E 

 

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2011. január 4.

 

Esküvői Kiállítás a Sportarénában2010. 12. 07.

Hetedik alkalommal rendezik meg az Esküvői Kiállítást a Papp László Budapest Sportarénában. A kétnapos rendezvény - melyet 2011. január 29-én és 30-án tartanak -, a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal a legnagyobb alapterületen, s ennek következtében - érthető módon -, óriási érdeklődéssel kísérve - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

 

Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2011-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket. Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, esküvőszervezés, fotó-videó, lakberendezés, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb. De még anyakönyvvezető is lesz, akinél már be is lehet jelentkezni, valamint csokiszökőkút, teríték bemutató, koktélbár, kávésarok is.

A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha-, fodrász-, virágkötészeti, stb. bemutatók. Az aprósággal érkezők igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is! Sőt, bizonyos standokon a jegy ára le is vásárolható!

Mindkét napon a látogatók között számos ajándékot is kisorsolnak majd.

 

Nyitva tartás:  2011. január 29-én 10-19, 30-án 10-18 óráig.

Jegyárak: felnőtt 1900 Ft, diák, nyugdíjas 1300 Ft, 12 év alatt ingyenes.

 

További információ: www.eskuvo-kiallitas.hu

                                  www.eskuvoi-kiallitas.hu

 

 

 

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2010. december 7.

 

 

 

Esküvő kiállítás élőben az interneten2010. 11. 26.

Nagy érdeklődés övezi a Kozármislenyi esküvő kiállítást, melyet az interneten élőben közvetítenek - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Kozármislenyi esküvő kiállítás szombati napjának programjai között ismételten kiemelt eseménynek számít, kettő pár igazi házasságkötése melyet az összes programmal együtt az interneten élőben, közvetítenek a www.eskuvokiallitasok.hu weboldalon.  

Itt nem színészek játsszák el a szerepüket, hanem igazi érzések kavarognak a szívükben! A két pár együtt egy időben mondja ki a boldogító igent, melynek minden költségét a kiállítók és szervezők állják.

A párok kiléte egyelőre titok de a későbbiekben beszámolunk róla, hogy kik azok a szerencsés párok, akik a nagy nyilvánosság előtt vállalják a szereplést.

A Kozármislenyi esküvő kiállítás sikerszériája 2009 januárjában indult, mely évről évre látogatói, kiállító létszám és programok mennyiségét illetően rekordot döntögetnek. Siker alapja a színvonalas helyszín, a jobbnál jobb programok, a családiasnak mondható hangulat és a több ezer ajánlat, mellyel a kiállítók érkeznek.

A kiállításra több mint 120 minőségi kiállító érkezik a három napra tervezett eseményre. A kiállítás több mint 2000m2 alapterületen zajlik, melyen kilenc esküvői szalon gigantikus divatbemutatóit, esküvői mini koncerteket, esküvői varázs show, mixer showt és a igazi esküvői ceremóniákkal találkozhatnak az érdeklődők.

 

 

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2010. november 26.

 

Főoldal Levél küldése Oldaltérkép Főoldal Objektív hírügynökség